FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA

Probleme pentru comentatorii români la Atena! Grecii i-au izolat la tribuna a doua

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 noiembrie 2013 21:33

Emil Grădinescu şi Viorel Moldovan, cei care vor comenta partida Grecia - România pentru România TV, au avut mari probleme pe stadionul "Georgios Karaiskakis".

Organizatorii i-au luat pe comentatorii români din zona în care se aflau toţi comentatorii partidei şi i-au relocat la tribuna a doua, într-o cabină izolată de restul presei prezente la meciul Grecia - România!

Vezi aici desfăşurarea partidei!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
jony1973
jony1973  •  10 Martie 2014, 21:16

meciul dinamo-corona Brasov e in desfasurare ,dar pana acum nu au dat nici un gol,si daca osa mai continuie asa nu osa ma mai uit deloc!Asa ca jucati mai bine!

ercavlad
ercavlad  •  16 Noiembrie 2013, 09:55

Cel mai slab comentariu de cand ma stiu. Asta nu a mai comentat 50 de ani , e total iesit din forma. RTV e o televiziune de saraci, au bagat 1500 de reclame. De ce au ales formula cu 3 comentatori, unul mai penibil ca altul? De ce dadeau atatea amanunte inutile, cat purta la pantof capra lui karagunis samd? Daca nu ai ce comenta, taci. Au vorbit mult si fara rost.

pasnick
pasnick  •  16 Noiembrie 2013, 08:52

daca nici gradinescu nu e comentator bun atunci o fi baleanu!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close