FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

Probleme pentru Daum! Un fundaș s-a accidentat și ar putea rata dubla cu Armenia și Kazahstan

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 19:21

Alexandru Mățel s-a accidentat la primul antrenament efectuat la Dinamo Zagreb, după revenirea de la națională și va lipsi aproximativ trei săptămâni.

Fundașul dreapta român a suferit o ruptură la mușchii aductori ai piciorului drept și ar putea rata meciurile cu Armenia și Kazahstan,  de pe 8 și 11 octombrie.

"Am fost la antrenament a doua zi după ce am revenit de la națională, am centrat și am simțit ceva la aductori. Am făcut un RMN și a rezultat că am 1 cm ruptură parțială și un hematom de 9 cm lungime și 4 cm lățime. Am nevoie de circa 3 săptămâni de repaus.

Nu știu dacă voi putea juca în dubla cu Armenia și Kazakhstan, eu aștept să mă fac sănătos și după rămâne de văzut dacă voi intra în vederile selecționerului, dacă nu, eu voi încerca să îmi fac treaba cât mai bine la echipa de club și rămâne de văzut ce se va întâmpla", a spus Mățel la Digi Sport.

Mățel a fost rezervă în meciul dintre România și Muntenegru, încheiat la egalitate, scor 1-1. titular pe postul de fundaș dreapta a fost Romario Benzar.

România va juca în deplasare cu Armenia, pe data de 8 octombrie, de la ora 19:00, iar meciul din Kazahstan va avea loc pe 11 octombrie, tot de la ora 19:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  15 Septembrie 2016, 22:46

Atat de mult le pasa de sport astora de la tabloidul asta in cat au pus poza cu Iordanescu la articol despre Daum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează