FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA

Prodan, înfrîngere în faţa lui Burleanu » Didi trebuie să îi plătească 25.000 lei daune morale, dar poate face Apel

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 17:35

Preşedintele FRF a cîştigat procesul pe care i l-a intentat fostului angajat al Federaţiei: Tribunalul Buftea a hotărît că "Didi" trebuie să plătească suma de 25.000 de lei, reprezentînd "despăgubiri pentru prejudiciul moral". Prodan poate ataca decizia la Apel

UPDATE 16:12 / Reacţia lui Daniel Prodan: "Bineînţeles că voi face Apel, fiindcă nu mi se pare o decizie normală"

Burleanu îl acţionase în instanţă pe Daniel Prodan în luna iulie a anului trecut, acuzîndu-l de declaraţii defăimătoare la adresa sa.

Verdictul a fost dat de Tribunalul Ilfov, cu sediul în Buftea, într-o şedinţă de ieri, după cinci termene de judecată.

Conflictul dintre Răzvan Burleanu şi Daniel Prodan a izbucnit la începutul anului trecut, imediat după ce primul a cîştigat alegerile FRF.

"Singurele lui calităţi ca fotbalist erau că stătea bine în zid şi bătea bine autul", spunea Prodan despre Burleanu, cu referire la perioada în care preşedintele Federaţiei fusese junior la FCM Bacău.

Daniel Prodan are la dispoziţie 30 de zile pentru a face apel la Tribunalul Ilfov.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
comabi
comabi  •  22 Ianuarie 2015, 13:44
Postat de laurentiuci pe 21 Ianuarie 2015, 17:18

"Verdictul a fost dat de Tribunalul Buftea..." Bre nea lutac razvan (ziarist), tribunalul buftea nu prea exista in romania. e doar judecatoria buftea. si intre judecatorie si tribunal sunt niste mici mari diferente.

Nope, te inseli amarnic. De cand s-a restructurat competenta teritoriala, Tribunalul Buftea face parte din Curtea de Apel Voluntari ;) :).

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Ianuarie 2015, 18:13

...da ce i a zis ...de trebuie sa plateasca atat ?

laurentiuci
laurentiuci  •  21 Ianuarie 2015, 17:18

"Verdictul a fost dat de Tribunalul Buftea..." Bre nea lutac razvan (ziarist), tribunalul buftea nu prea exista in romania. e doar judecatoria buftea. si intre judecatorie si tribunal sunt niste mici mari diferente.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează