FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Proiect inedit al FRF » Jucătorii sînt instruiţi în privinţa atitudinii pe reţelele de socializare şi fac cursuri de limba engleză

Foto: frf.ro
Foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 19:05

Consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a vorbit despre noul proiect demarat de Federaţia Română de Fotbal, prin care jucătorii naţionalei U17 sînt pregătiţi atît din punct de vedere psihologic, motivaţional, cît şi cel al comunicării pe facebook şi al limbilor străine.

Tinerii fotbalişti, care pregătesc Turneul de elită din Anglia, din martie, au fost instruiţi în cantonamentul de la Tărlungeni în privinţa comunicării pe reţelele de socializare şi a atitudinii pe teren şi în afara lui.

"E un proces care trebuia iniţiat, va fi de durată, îşi va vedea roadele cînd vor fi centrele de excelenţă în care se va putea  lucra pe o perioadă mai lungă. Imaginea contează foarte mult, iar factorul psihologic contează enorm. O stare mentală bună înseamnă 40% din randamentul unui jucător. 

A avut loc o lecţie de social media pentru că ne-am gîndit că ei sînt la vîrsta la care accesează puternic reţelele de socializare şi trebuie să le explici aceste lucruri. Nu trebuie să nu mai posteze, facebook-ul este o armă, depinde cum o foloseşti. Avem exemplul Marica, el are are oameni angajaţi să se ocupe de imaginea sa.

E un proiect de anvergură pe care l-am demarat, ne gîndim că toţi trebuie să ajungă oameni în adevăratul sens al cuvîntului,  trebuie să-i pregătim pentru viaţă. Am pornit şi cursuri de limba engleză, în zece zile deja s-au făcut 4 şedinţe. Vrei să formăm jucători de performanţă cu toate componentele de care e nevoie", a declarat Andrei Vochin la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vladutz13
vladutz13  •  23 Ianuarie 2015, 20:02

Mda, nu stiu pregatirea facebook :P .... cursurile de engleza sunt necesare (desi la 17 ani deja toti trebuiau sa o stie la perfectie de la scoala). Una din marile probleme ale jucatorilor romani este ca nu sunt obisnuiti sa fie independenti, nu se adapteaza in strainatate din cauza asta de multe ori.... chiar daca valoric poate ar fi capabili.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  23 Ianuarie 2015, 19:20

Bai vochine ai niste proiecte de tot risul !! O femeie trebuie in primul rind sa fie frumoasa si abia apoi vii cu make-up-ul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează