FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Ianis Hagi e optimist după eliminarea la Euro! Ce poză a postat pe Instagram: „A fost doar episodul 1. Va urma...”

Ianis Hagi, după înfrângerea cu Germania U21
Ianis Hagi, după înfrângerea cu Germania U21

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iunie 2019 17:51

Ratarea calificării în finala Europeanului de tineret i-a afectat vizibil pe „tricolorii” lui Mirel Rădoi, dar Ianis Hagi (20 de ani) le face o promisiune românilor.

Decarul României U21 a postat pe contul său de Instagram o poză reprezentativă părăsirii turneului final din Italia, cu el coborând scările stadionului în întuneric, însă a avut de transmis un mesaj plin de optimism.

Ianis le promite românilor că această generație va reveni mai puternică și va face în continuare performanță.

„Supărarea trece, dar motivația rămâne și va fi din ce în ce mai mare. Un asemenea traseu nu te poate face decât să-ți dorești mai mult.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături în această poveste extraordinară! A fost doar episodul 1. Va urma...”, a scris Ianis Hagi, pe Instagram.

 

 

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Golgeterul turneului, Luca Waldschmidt, a explicat căderea „tricolorilor” în repriza secundă: „Așa i-am obosit pe români”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1735767466699239
Mike Che  •  29 Iunie 2019, 11:16

Nu e jucător rău, dar de data asta a ne-a stricat meciul, măcar o scuză era bună.

368023036732853
Iuga Mircea  •  29 Iunie 2019, 07:35

Ianis a provocat penalti să fie sigur că ne bat nemții,asta ca să nu se califice Italia, de ciudă că Fiorentina l-a ținut pe tușă!!!!!

132059604663915
Horea Alexandru  •  29 Iunie 2019, 03:06

Blablabla, că doar nu-l doare gura să promită, la fel că Dragnea, Dăncilă și toți papagalii ce ne conduc țară cu infatuare și mediocritate. Păi când tu ai provocat un penalty, și nu scoți o vorba de regret, e clar ce caracter de maimuțoi ai prins. Vei rămâne doar un aspirant, insa mental sunteți mult prea low că să atingeti culmile ierarhiei. Acolo nu mai e suficient doar sa vii cu ambiție oarba. E nevoie și de clasă umană. Se cer calități mentale de care voi, cu atitudinea asta imberba nu le veți asimila ever! Repet, dacă vreți să excelați in fotbalul mare, lăsați aburelile trase la Xerox și ascultati-l bine pe Lucescu, singurul cu experiență de antrenor international de top. Restul e amăgire și prosteală pe față a fanilor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează