FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA, DUMINICĂ, 21:45, TVR1, DOLCE1, GSP.RO

Puține vedete contra României » Del Bosque va folosi doar trei titulari obișnuiți contra tricolorilor

Casillas, 34 de ani, a debutat în naţională în 2000
Casillas, 34 de ani, a debutat în naţională în 2000

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 00:00

Casillas, Alba şi mijlocaşul Realului sunt vedetele pe care Vicente del Bosque le va titulariza mâine seară împotriva României.

Amicalul jucat de Spania cu Italia, joi seară, a mai făcut o victimă în rândul vedetelor deţinătoarei trofeului continental. Sergio Ramos s-a accidentat, motiv pentru care a şi fost înlocuit la pauza remizei de la Udine, scor 1-1.

Stoperul Realului nici n-a mai făcut deplasarea la Cluj, ci a s-a întors acasă, la Madrid. El se alătură altor nume grele care vor absenta din lotul lui Del Bosque, precum Iniesta, Busques şi Diego Costa, toţi cu probleme medicale.

În plus, având în vedere ce formulă de start a folosit Spania împotriva Italiei, Del Bosque a oferit multe indicii pentru modul în care va construi primul "11" împotriva lui Iordănescu.

Dintre vedete, cel mai probabil, cei 30.000 de spectatori, dar şi telespectatorii vor avea posibilitatea să-i vadă de la începutul jocului pe Casillas (FC Porto), Jordi Alba (Barcelona), Isco (Real Madrid), David Silva (Manchester City), dar şi pe Pedro (Chelsea).

Cel mai probabil însă, Spania, care la Euro e în grupă cu Cehia, Turcia şi Croaţia, va folosi amicalul cu România pentru a testa şi nume mai puţin obişnuite cu postura de titulari, precum Mario Gaspar, Bartra, Sergi Robert, Nolito sau Paco Alcacer.

21 de trofeeare în palmares Iker Casillas, printre care 3 Ligi ale Campionilor, o Cupă Mondială şi două Campionate Europene

165 de selecţiiare Casillas, atâtea câte au la un loc Tătăruşanu, Chiricheş, Grigore, Săpunaru, Toşca, Stanciu, Hoban şi Keşeru

Ce trebuie să știe spectatorii de pe Cluj Arena:

  • să vină fără rucsacuri sau bagaje
  • controlul va fi unul "la sânge"
  • porțile se vor deschide cu două ore înainte de meci, iar fanii sunt rugați să vină cât mai devreme la stadion
  • toate mașinile din preajma Cluj Arena vor fi supuse unui control pirotehnic amănunțit
  • 300 de jandarmi vor fi pe stadion, 30 de polițiști locali și 277 de stewarzi
  • în timpul meciului va fi interzisă consumarea și vânzarea băuturilor alcoolice în zona stadionului
  • este interzisă introducerea și folosirea pe arenă a materialelor pirotehnice, substanțelor toxice, corpurilor contondente, cuțitelor sau pumnalelor
  • spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele înscrise pe bilete
  • sunt interzise inscripțiile care incită la ură națională, rasială, de clasă sau religioasă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează