FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA, 24 MARTIE, 20:30, PROTV, GSP

Răbufnirea unui titular din naționala României: "Nu vă grăbiți să ne considerați o generație ratată"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 14:07

Mijlocașul României, Nicolae Stanciu, a vorbit la conferința de presă de azi despre situația actuală de la lot și despre jocul "tricolorilor".

"Da, s-a terminat o campanie nu foarte reușită. Acum trebuie să ne gândim în primul rând la Cupa Națiunilor. E o oportunitate de a ne califica la EURO. Avem o generație bună. Trebuie să ne schimbăm puțin mentalitatea. Doar așa putem face lucruri bune.

Se poate spune că este un restart. Atmosfera esta una plăcută. Sunt jucători noi, tineri, care s-au integrat rapid. Formăm un grup unit și cred că rezultatele vor apărea. Am vorbit cu Cicâldău și i-am spus că este unul dintre preferații mei din Liga 1. Dar nu doar eu am vorbit cu cei tineri, ci toți care suntem mai vechi la lot. Încercăm să îi integrăm în lot. Sunt jucători tineri și foarte talentați. 

La EURO, dacă nu ne calificăm, va fi o dezamăgire mai mare decât cea după ratarea Mondialului. Dar avem destul timp să ne punem la punct pentru Cupa Națiunilor. Avem nevoie de o mentalitate bună și de agresivitate pentru a crește. 

Să nu ne grăbim să zicem că suntem o generație ratată. Cum n-avem rezultate? Am fost la un EURO după mulți ani și mai putem merge la unul. Avem șansa de a lega două calificări consecutive la Campionatele Europene. Da, nu ne-am calificat la Mondial, dar România nu a mai mers la Mondial de foarte mulți ani. Acum, din grupa noastră, s-au calificat două echipe foarte puternice", a declarat Nicolae Stanciu la conferința de presă.

  • Israel - România se joacă pe 24 martie, de la ora 20:30. România - Suedia se joacă pe 27 martie, de la ora 21:30, la Craiova. Ambele partide sunt în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Cosmin Contra explică tactica pentru meciurile cu Israel și Suedia + Pe cine a remarcat la naționala U19: "Nu mi-e teamă să-i convoc"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
699077510215282
Tudor Chirea  •  23 Martie 2018, 08:14

*** este portdrapelul generatiei ratate?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodrin
bodrin  •  23 Martie 2018, 07:16

Nu sunteti ratati, *** frumosi dar, ca valoare, sunteti umflati de presa si de catre samsarii de jucatori...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristiancelmare
cristiancelmare  •  22 Martie 2018, 17:45

Ce vorbeste stancu,zici ca cel putin messi,ce scuza are ca am ratat mondialul,că de, a ratat si el un penalti care cantarea foarte mult daca luam trei puncte.in rest...sunt vai de ei....si de el

Vezi toate comentariile (12)
Comentează