FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS

ROMÂNIA - BELARUS. Rădoi, taxat în direct pentru echipa de start: „Nu înțeleg nimic! Poate fi o aroganță”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 17:18 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 18:41

România joacă azi împotriva Belarusului, într-o partidă amicală, iar Helmuth Duckadam s-a arătat surprins de formula de start aleasă de selecționerul Mirel Rădoi. 

  • România - Belarus e liveTXT și foto pe GSP.ro și în direct pe Pro X
  • Mirel Rădoi pregătește meciurile decisive din Nations League, contra Norvegiei și Irlandei de Nord. „Tricolorii” încă au șanse matematice să urce o poziție în grupă, până pe locul 2. Pentru asta trebuie să câștige ambele partide rămase și să profite de jocul rezultatelor.
  • Programul naționalei în luna noiembrie:
    15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV
    18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV

Fostul președinte de imagine de la FCSB spune că nu înțelege de ce Rădoi mizează pe o astfel de echipa de start, în loc să folosească un prim „11” care ar putea apărea și la partidele cu Norvegia și Irlanda de Nord, din Liga Națiunilor.

Echipa de start România: 16. Lazar – 5. Nedelcearu, 4. Mitrea, 3. Toșca – 13. Mogoș, 18. R. Marin, 8. Nistor, 11. Cr. Ganea – 20. Man, 9. Pușcaș, 19. Fl. Tănase
Rezerve: Bălgrădean, Tătărușanu,  V. Crețu, I. Cristea, Alibec, Al. Maxim, Al. Albu, Țîru, Bicfalvi, Cr. Manea, Camora, Al. Băluță 

„Este o echipă omogenă, care nu a jucat niciodată împreună (n.r- râde). Poate vrea să-i vadă pe acești jucători. Nu înțeleg această abordare! Da, s-ar putea spune că este și o aroganță.

L-am lăudat pe Mirel Rădoi și încă sunt de partea lui. Cred că încearcă ceva, dar azi nu înțeleg nimic! Fiind un amical, ar trebui să pregătească meciul următor, care este foarte important și contează pentru coeficient. Și atunci, trebuie să dai posibilitatea ca echipa care va juca în meciul următor să fie omogenă”, a declarat Helmuth Duckadam la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Aceste experimente, nu știu cum să le numesc, dar sunt foarte periculoase. Nu ai timp să faci așa ceva. Nu cred în asemenea experimente! Dacă vom câștiga și dacă sistemul va fi bun, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Să nu ne facem iluzii, Norvegia e altfel de echipă”
- Florin Răducioiu la TV Telekom Sport 

VIDEO Nicolae Dică, despre schimbările de la națională: „Avem o altă filozofie, să atacăm"

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Decizia surprinzătoare luată de Pro TV pentru amical » România - Belarus Și-au pierdut românii interesul pentru naționala lui Rădoi?

Mirel Rădoi schimbă sistemul la națională! Prim „11” inedit pentru amicalul cu Belarus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
2133315653607049
Stanislav Gusat  •  11 Noiembrie 2020, 22:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  11 Noiembrie 2020, 19:50

Asta e construcția, Herr Helmut. Dacă joci mereu la rezultat, nu faci nimic. Trebuiau încercați și ăștia și iaca, Mitrea gol, Nedelcearu gol și assist, Mogoș asist.

dora
dora  •  11 Noiembrie 2020, 19:38

Este doar un meci amical impotriva unei echipe mediocre in care Radoi incearca sa gaseasca solutii pentru primul 11 pentru urmatoarele 2 meciuri oficiale. Doar ca unii aflati la o varsta mai inaintata nu pricep asta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează