FOTBAL  »  NATIONALA  »  

Radu: "Ne pare rău!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Proaspătul lazial Ştefan Radu a recunoscut că "nu e plăcut deloc să pierzi cu Israelul, dar trebuie să ne gîndim şi la faptul că mulţi dintre jucători au venit direct din pregătiri. Ne pare rău pentru ce s-a întîmplat, dar avem de învăţat în pregătirile pentru Euro.

Uşor, uşor vom reveni la nivelul aşteptat, iar cu Rusia, în martie, va fi deja altceva. Cred că e prea devreme pentru concluzii după primul al anului".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  08 Februarie 2008, 13:56

Ba e prea cald, ba e prea frig, ba sunt prea obositi, ba prea odihniti dupa vacanta... tot timpul au cate o scuza pentru PROSTIA lor.

 •  08 Februarie 2008, 13:38

daca piturca nu e ingrijorat atunci sa-l lasam sa doarma mai departe linistit... se trezeste la realitate la CE dupa ce a pierdut toate meciurile

 •  08 Februarie 2008, 12:32

ma pish pe parerea ta de rau!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează