FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADVERTORIAL

Rămâne România în cursa pentru Euro 2020? Cotă mărită la 70 pentru o victorie obligatorie cu Norvegia!

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 12:08

România și Norvegia se înfruntă, marți, pe Național Arena, de la ora 21:45, în etapa a opta a preliminariilor pentru Euro 2020. 

„Tricolorii” vin după o victorie muncită cu Feroe, 3-0, și sunt obligați să câștige în fața Norvegiei pentru a depinde doar de propriile rezultate în ultimele două etape din noiembrie. Trebuie s-o facă însă cu mari probleme în centrul defensivei, unde ambii titulari, Chiricheș și Dragoș Grigore, s-au accidentat.  

Norvegia e o echipă incomodă, care a pierdut un singur meci în această grupă, 1-2 cu Spania, și a scăpat printre degete victorii acasă cu Suedia și România. Nordicii au însă mari probleme în deplasare. În ultimii 5 ani, cea mai puternică echipă pe care au învins-o într-un meci oficial este Bulgaria! Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 70 pentru victoria României! (detalii AICI!

  • România a obținut un singur punct din confruntările cu cele trei rivale la calificare, Norvegia, Suedia și Spania, însă două dintre cele trei partide s-au disputat în deplasare;
  • 8 înfrângeri a suferit Norvegia în ultimele 13 deplasări oficiale;
  • România a pierdut acasă în mandatul lui Contra doar confruntarea din aceste preliminarii cu Spania, 1-2, și amicalul cu Olanda, 0-3;
  • „Tricolorii” au înscris în toate cele șapte partide disputate în grupa F;
  • În meciul tur, Norvegia a condus cu 2-0, însă România a reușit să egaleze în ultimul sfert de oră, după „dubla” lui Keșeru.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria României a fost mărită la 70, în loc de 2.63. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 350 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
patratel2019
patratel2019  •  15 Octombrie 2019, 09:20

Astăzi sper ca va fi ultimul meci al lui Contra pe banca Nationalei! N-a dovedit nimic si nu joacă nimic!

gardenparty
gardenparty  •  14 Octombrie 2019, 22:17

Icsdoi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează