FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19

Rareș Ilie, după eșecul de la Euro U19: „Toată lumea e vinovată! N-am tratat corect meciurile”

Rareș Ilie, 19 ani, extrema stângă de la Rapid, e dezamăgit după Euro U19.
Rareș Ilie, 19 ani, extrema stângă de la Rapid, e dezamăgit după Euro U19.

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2022 21:00 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 21:30

Rareș Ilie, 19 ani, extrema stângă de la Rapid, e dezamăgit după Euro U19.

  • România U19 a pierdut vineri și al treilea meci din grupă, 0-1 cu Slovacia, după înfrângerile cu Italia și Franța, ambele cu 1-2. Echipa lui Adrian Văsâi a terminat ultima în grupă, cu zero puncte.
  • Rareș Ilie, titular în toate partidele, e considerat unul dintre liderii generației.
  • România avea nevoie de o remiză cu Slovacia pentru a disputa barajul pentru CM U20, însă a primit gol în minutul 90+5.
Cine e singurul om de la FCSB peste care Gigi Becali nu se bagă: „Face TOT, cantonamente, lot, schimbări, dar peste el nu intervine”
FCSB
Cine e singurul om de la FCSB peste care Gigi Becali nu se bagă: „Face TOT, cantonamente, lot, schimbări, dar peste el nu intervine”

Rareș Ilie: „Voiam să trag naționala după mine”

„Sunt foarte dezamăgit, lumea avea așteptări de la mine, am dezamăgit din nou, din păcate, dar acum sunt cu gândul la Rapid. Cred că a fost vorba despre o automulțumire aseară, voiam egalul. Când se întâmplă asta, fotbalul te pedepsește. Nu meritam să trecem mai departe. Am fost prea relaxați. 

Presiune am pus pe mine, pentru că voiam să trag echipa după mine. Am ajuns la Rapid acum, n-avem timp să fim supărați. N-am tratat cum trebuie meciurile, iar șansa unui astfel de turneu nu vine mereu. E vorba de mentalitate, sigur, pentru că se întâmplă asta de atâția ani. Toată lumea e vinovată!”, a declarat Ilie, prezent la sărbătoarea Rapidului - 99 de ani de la înființarea clubului.

Basarab Panduru îl atenționează pe Rareș Ilie

Basarab Panduru (51 de ani), fostul internațional român, avea așteptări mai mari de la Rareș Ilie la Euro U19.

„Aşteptam mult să-l văd la acest campionat pe Rareş Ilie, toată lumea vorbeşte frumos de el. Voiam să-l văd ce face aici, pentru că se vorbea despre el şi la naţionala mare. De la meciul cu Franţa nu aveam nicio aşteptare, e diferenţă mare între noi şi ei, dar n-ai reuşit să treci de niciun jucător. 

Cum ajungi la U21, nu mai zic de naţionala mare, dacă nu treci de nimeni la U19? Rareş Ilie n-a jucat în primul meci, a intrat în al doilea, i-ai dat 90 de minute să-l pregăteşti, cu Franţa, unde nu aveai aşteptări, dar azi mă aşteptam să facă ceva. 

Rareş Ilie aş putea crede că e obosit. El a jucat mult pentru Rapid, are 38 de meciuri.

Mi se pare că e un talent şi trebuie să muncească, precum toţi. Noi avem prostul obicei de a-i cocoloși, dar trebuie să-i punem să muncească de 10 ori mai mult”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Clasamentul în grupa A de la Euro 2022

EchipăGolaverajPuncte
1. Franța U1911:29
2. Italia U194:56
3. Slovacia U191:63
4. România U192:50

Vezi și:

Greșeală împotriva României la „decisivul” cu Slovacia » Semnalizare eronată într-o fază iminentă de gol

România - Slovacia 0-1 la EURO U19 » Ce decepție! „Tricolorii” clachează în minutul 90+5 și ratează barajul pentru Mondialul U20

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
rottwailer
rottwailer  •  26 Iunie 2022, 14:58

Sunteti niste nimeni in drum! Nu sunteti nici fotbalisti si nu aveti nici pregatire in vreo meserie. Viitori someri!

varanga53
varanga53  •  26 Iunie 2022, 12:49
Postat de mihalachy pe 25 Iunie 2022, 22:00

prea tanar pentru a spune TOATa lumea e devină!

Nu cumva e prea prost sa spuna asa ceva LA VARSTA PE CARE O ARE ?

ricco
ricco  •  26 Iunie 2022, 04:23

Abordare gresita???... Cind incepi TOATE Meciurile doar cu ideia de a NU pierde, cu siguranta Vei Pierde... Stilul romanesc... Jucatul la "ciupeala" face ca performanta sa devina IMPOSIBIL de realizat... Atita timp cit NU DAI DRUMUL LA JOC, Sa Accepti Provocarile Adversarului, sa sprintezi cu el umar la umar, NU VEI REUSI MARE LUCRU in fotbalul de azi... FRICA e ceeace caracterizeaza Fotbalistul Roman mai mult ca NICIODATA...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează