FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Revine la națională după 6 luni: „S-a schimbat mult. Nici nu vorbim despre talentul lui”

Rareș Ilie, în dreapta, la ultimul meci pentru națională, în martie // foto: Imago Images
Rareș Ilie, în dreapta, la ultimul meci pentru națională, în martie // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 11:22 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 12:10

Daniel Pancu (46 de ani), selecționerul naționalei U21 a României, a anunțat că l-a convocat pe Rareș Ilie (20) pentru meciul din această lună al reprezentativei de tineret. „Tricolorii” vor juca contra Albaniei în primul meci din preliminariile EURO 2025.

După ce a dezamăgit crunt la EURO 2023, România U21 s-a resetat și pornește la un drum nou, cu un alt selecționer, Daniel Pancu. Primul meci din campania de calificări la EURO 2025 va avea loc pe 12 septembrie, cu Albania U21, urmând ca FRF să anunțe lotul în cursul zilei de astăzi.

Până ca lista integrală a jucătorilor convocați să fie publicată, selecționerul Daniel Pancu a dezvăluit numele unuia dintre fotbaliștii selectați. Este vorba despre mijlocașul ofensiv Rareș Ilie, care evoluează în acest sezon în Elveția, la Lausanne, împrumutat de la Nice.

Dezvăluiri despre bătaia din tribune de la Rapid - Dinamo: „De-acolo a plecat totul. Am avut noroc cu Săpunaru”
RAPID - DINAMO 4-0
Dezvăluiri despre bătaia din tribune de la Rapid - Dinamo: „De-acolo a plecat totul. Am avut noroc cu Săpunaru”

Daniel Pancu anunță revenirea lui Rareș Ilie: „Joacă etapă de etapă”

„E schimbat, s-a maturizat mult. A trecut prin greutăți un an, a suferit. E un jucător cu reacție și agresivitate pe faza defensivă, de talent nu mai vorbim. Joacă etapă de etapă, majoritatea jocurilor 90 de minute, într-un campionat cu ritm ridicat față de cel al României.

Are și două goluri marcate, unul în campionat, unul în Cupă. Da, e un jucător care va fi convocat”, a transmis Pancu la „DigiSport Matinal”.

Rareș Ilie are doar două jocuri la reprezentativa U21 a României, ultimul în martie, cu Germania, într-un amical încheiat fără gol marcat.

Cedat pentru un sezon în prima ligă elvețiană, la Lausanne, Ilie trece prin momente bune. Are deja 6 apariții în acest sezon, toate ca extremă stânga, soldate cu două goluri, unul în campionat, la 1-1 cu Grasshoppers, unul în Cupă, la 3-0 cu Vevey-Sports.

Mai multe știri de actualitate:

MM Stoica a răbufnit în emisiune: „Sfidător, total incorect!”

Nu s-a văzut la TV » Ce a făcut galeria lui Dinamo chiar înainte să părăsească stadionul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează