FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFERINȚĂ

Râsete la conferința lui Gignac înainte de meciul cu România! Răspunsul la întrebare: "Cunoști vreun jucător al naționalei României?"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2016 20:27

Atacantul naționalei Franței, Andre-Pierre Gignac, a fost întrebat la conferința de presă dacă știe jucătorii naționalei României.

Răspunsul a stârnit multe râsete printre jurnaliști, dar chiar și vârful francez a glumit.

Singurii pe care îi știe după nume sunt Keșeru și Torje, în schimb despre Chiricheș știe doar că e căpitan, dar nu și numele.

"Keșeru, pentru că a jucat la Nantes, în Franța, fundașul central, care e căpitan (n.r. cineva îi zice numele). Da (n.r. râde toată lumea). Torje e și el? Îmi place fotbalul, chiar urmăresc, dar nu-mi vin numele în cap", a zis Gignac.

A fost salvat de ofițerul de presă al naționalei: "Jucătorii au analiza video după plimbare, în ziua meciului. Atunci vor afla totul", a zis acesta, iar Gignac a confirmat: "Exact".

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Citește și: Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1123414427722542
Dan Haljea  •  08 Iunie 2016, 11:08

Ce nesimtit si Gignac asta. Nu a auzit decat de Keseru si de Torje. Nu a auzit el de alde Steliano Filip, Pintilii si restul. Ai nostrii joaca numai la super echipe, s-au luptat ptr champions league, europa league, titluri prin Anglia, Spania, Germania samdp si asta nu a auzit de ei. Rusine.

spinoza
spinoza  •  08 Iunie 2016, 07:48

Nu da bunul Dumnezeu sa-i batem si atunci sa-i vezi cum le mai invata numele!

gicab
gicab  •  08 Iunie 2016, 07:28

Si noi vroiam sa punem primar pe una de a lor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează