FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Răspunsurile lui Daum » Selecționerul explică de ce l-a convocat pe Cojocaru și de ce i-a ignorat pe Keșeru și Vătăjelu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 15:51

Christoph Daum a surprins când a anunțat lotul lărgit pentru meciul cu Polonia, de pe 11 noiembrie, când a decis să îl cheme pe Cojocaru și nu i-a convocat pe Keșeru și pe Vătăjelu.

Selecționerul a revenit azi în țară și a oferit explicații cu privire la jucătorii pe care i-a convocat.

"Cojocaru e un jucător de viitor. Vreau să am contact cu el pentru a-mi face o părere. Vreau să-l văd. Dacă îl ai la antrenamente și la discuţii, îţi faci o părere mult mai bună despre el. Cred că e unul dintre jucătorii de viitor.

Îi avem pe Tătăruşanu, Pantilimon și Silviu Lung. Avem portari buni, dar trebuie mereu să ne gândim la viitor. Prin urmare, vreau să ţin legătura cu aceşti jucători tineri, pentru că trebuie să facem schimbări în naţională pentru viitor", a spus Daum la TV Dolce Sport.

...despre Keșeru: "Nu am ce să explic pentru că nu l-am convocat pe Keșeru. Ştiu că acum trebuie să urmăresc şi jucătorii tineri. Claudiu este un jucător valoros. Când vom avea nevoie, ne vom baza pe el. Sunt bucuros că înscrie. Este bine pentru el şi pentru club". 

...despre Vătăjelu: "El este un muncitor, cu mentalitate bună, potenţă fizică și aleargă. A oferit pase decisive și a marcat. El se află pe o listă de 50 de jucători, dar acum vreau să am toate informaţiile despre Filip și Latovlevici. Nu am vrut să fac mereu schimbări în defensivă pentru nu ar avea sens. El are un caracter bun și îmi place foarte mult".

Meciul România - Polonia va avea loc pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

LOTUL LĂRGIT AL ROMÂNIEI

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra), Valentin Cojocaru (Crotone)

Fundași: Cristian Săpunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Vlad Chiricheș (Napoli), Bogdan Ţîru (FC Viitorul), Cosmin Moți (Ludogoreț), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Alin Toșca (FC Steaua București), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (FC Steaua București), Iasmin Latovlevici (Karabükspor)

Mijlocași: Eric Bicfalvi (Tom Tomsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Dragoș Nedelcu (FC Viitorul), Răzvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Adrian Popa (FC Steaua București), Andrei Prepeliță (FC Rostov)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Andrei Ivan (CSU Craiova), Florin Andone (Deportivo La Coruña), Gheorghe Grozav (Terek Groznâi), Denis Alibec (Astra), Dorin Rotariu (Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Octombrie 2016, 20:54
Postat de cip1978 pe 26 Octombrie 2016, 16:24

Fiecare selectionar are fixurile lui. Razvan pe Florescu, Piturca pe Cocis, acum Daum pe Enache ....

Enache e un jucator bun ,polivalent ,solid ,muncitor. Cred ca de aceea l-a selectionat daum.

para.para
para.para  •  26 Octombrie 2016, 20:20

Daca Daum s-ar lua dupa tabloidul sporturilor, o sa trebuiasca sa convoce la lot orice petarda care inscrie un gol, ca asa e acum sistemul de promovare in tabloidul sporturilor.

gannicus2014
gannicus2014  •  26 Octombrie 2016, 17:22

din partea mea poate sa convoace si de la Metaloglobus si Avantul Barsana , numai sa ne duca la CM ... dar sansele sunt de 1 %

Vezi toate comentariile (12)
Comentează