FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Raț oferă explicații: care sînt diferențele dintre Răzvan Burleanu și Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 09:08

Răzvan Raț a lăudat actuala conducere a FRF după calificarea la Campionatul European din 2016 și a făcut o paralelă cu vremea cînd era Mircea Sandu președinte.

"Este clar o diferență și pentru mine. Este o supriză foarte plăcută comportamentul federației față de noi și deschiderea pe care o au față de jucătorii echipei naționale.

Nu e vorba de respectul din trecut, respectul ne-a fost acordat mai mult sau mai puțin, dar în momentul de față este o deschidere mai mare", a explicat Răzvan Raț, conform Dolce.

Căpitanul echipei naționale a confirmat și faptul că "tricolorii" vor împărți trei milioane de euro: "Voi discuta și cu ceilalți. Eu sînt vocea lor. De fapt nu sînt singur, mă voi consulta cu cei care vor fi la meciul cu Italia convocați, cu absolut toată lumea. Vor fi cîteva opțiuni pe care le vom discuta și vom alege cea mai corectă față de fiecare dintre noi".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
923627714363420
Crs Dvd  •  15 Octombrie 2015, 11:37

Retrage-te ma ca esti knock-out.Lasa pe Vătăjelu,e mult mai bun ala

Vezi toate comentariile (1)
Comentează