FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD

Ratează şi Irlanda de Nord! » Ciprian Marica nu va juca nici în meciul cu liderul grupei

Tot din pricina accidentării, Marica a pierdut
Tot din pricina accidentării, Marica a pierdut "dubla" cu Ungaria, 1-1, și Finlanda, 2-0. Contra maghiarilor era și suspendat

Articol de - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 octombrie 2014 23:42

Vîrful lui Konyaspor a anunţat că se va opera la menisc şi va lipsi între 6 şi 8 săptămîni, ceea ce-l face indisponibil pentru partidele "naţionalei" din noiembrie.

"Am nevoie de operaţie la menisc, iar asta înseamnă că nu voi putea juca între 6 şi 8 săptămîni. Nu m-am putut trata doar cu medicamente", a postat, ieri, Ciprian Marica pe o reţea de socializare.

Cum meciul cu Irlanda de Nord, ultimul oficial din 2014, este în mai puţin de o lună, pe 14 noiembrie, noul selecţioner nu-l va putea folosi pe vîrful turcilor de la Konyaspor împotriva liderului grupei!

În ultimii trei ani, Marica, 29 ani, n-a lipsit niciodată mai mult de două jocuri consecutive, oficiale, la echipa naţională. În calificările pentru CM 2014, atacantul a ratat doar "dubla" cu Ungaria (2-2) şi Olanda (0-4).

25 de goluri în 70 de partide a marcat Marica la prima reprezentativă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
andytheblue
andytheblue  •  19 Octombrie 2014, 21:01

nu e o pierdere! m-am convins acum 2 ani!

wwerko80
wwerko80  •  19 Octombrie 2014, 15:09
Postat de steaua.libera pe 19 Octombrie 2014, 11:03

Marica e bun doar la declaratiile de dupa meci.

si la selfie-uri :)) Oricum este rusescu, este un stancu sa vazut ca mai poate si el ceva. Marica nu mai face fata, mai bine ca nu joaca.

torque07
torque07  •  19 Octombrie 2014, 14:12
Postat de glll pe 19 Octombrie 2014, 10:49

Apreciem grija voastra de experti in fotbal , domnilor ziaristi , dar valoarea acestui impiedicat a fost umflata tot de catre voi , ce sa-i faci , ar fi un lucru bun sa ramana printre spectatori , avem jucatori mult mai valorosi , in campionat ! Decat acest mojic mai bine lasa ! :)

Care-s jucatorii astia mult mai valorosi in super campionatul romaniei? Chiar sunt curios..E vorba cumva de stralucitul, super vedeta si mega talentul Keseru? Ce l-au umflat pe Marica e minciuna fata de ce au facut cu Keseru. A fost comparat cu super atacanti din trecut pe aici.. Daca e vorba despre Keseru tin sa spun ca Marica umflat sau nu a strans minute bune in Bundesliga, in acelasi timp Keseru juca in liga a 2a sau a 3 a franceza. A venit la Steaua intr-un campionat de valoarea ligii a 2a din franta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează