FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARGENTINA 0-0

Rău de Bucureşti » Cum s-a descurcat Lionel Messi pe Naţional Arena

Articol de - Publicat joi, 06 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 martie 2014 23:53

Messi n-a fost deloc în apele lui ieri. A alergat puţin, mai mult s-a plimbat pe teren, chiar i s-a făcut rău!


Nu era decît minutul 5, cînd s-a oprit la centrul terenului şi a vomitat, de mai multe ori! Pînă atunci nu atinsese mingea decît de două ori, executînd o lovitură liberă din poziţie bună în zid. Chiar şi aşa a găsit o pasă magică tăind în diagonală defensiva noastră, creînd contraatacul la care Tătăruşanu s-a opus golului în faţa lui Higuain. După un sfert de ceas, în care se vedea clar că suferă, îşi sufla des nasul, a mers la margine să ceară o gură de apă.

Sclipiri rare
Cvadruplul Balon de Aur a greşit pase simple, a fost deposedat uneori facil. La fazele noastre fixe patrula în cercul de la centrul terenului, curăţîndu-şi crampoanele de noroi.

Sclipirile sale geniale au fost mult mai rare ca de obicei, dar cînd a inventat ceva s-a instalat panica în careul tricolorilor.

Assistul la Higuain l-a pus pe vîrful lui Napoli în poziţie de gol, dar Pipita s-a împiedicat. O dată l-a pierdut pe Raţ pe dreapta, dar centrarea lui a fost fără efect. A mai avut o fază la centru, la care a smuls aplauze din tribune, fentîndu-i pe Pintilii şi Raţ, dar Tănase l-a deposedat.

13 goluri a marcat Messi în toate competiţiile de la începutul anului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dante31
dante31  •  06 Martie 2014, 20:50

cred ca Bourceanu a tras vreo basina si Messi era in zona...

afc13
afc13  •  06 Martie 2014, 19:03

Doar nu o sa se forteze pentru un meci dealela pentru nu stiu ce nationala din capatul lumii. Ii doare in cot de spectatorii romani. Ei asa vad lucrurile. Fii sigur ca daca era meci de calificare atunci nationala lua macar doua bobite de la el. Poate si de la restu cateva...

zurix
zurix  •  06 Martie 2014, 16:48

Sunt scarbita total. nu mai mananc doua zile, cand aud de Lesi numai imaginea asta imi e in minte. Scarbosu`.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează