FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANDORRA Marele semn de întrebare pentru Edi Iordănescu » Ce se întâmplă cu jucătorul accidentat la antrenamentul de joi

Raul Opruț (în stânga lui Nicolae Stanciu) a ieșit accidentat din antrenament, înaintea meciului cu Andorra
Raul Opruț (în stânga lui Nicolae Stanciu) a ieșit accidentat din antrenament, înaintea meciului cu Andorra

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2023 23:08 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 00:13

Echipa națională a ajuns joi seară în Andorra la Vella la capătul unui drum ce-a durat șapte ore pentru tricolori! Drum obositor pentru formația lui Edward Iordănescu, griji pentru selecționer. În startul campaniei de calificare la Euro 2024, tehnicianul este urmărit de probleme pe postul de fundaș stânga. 

  • Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Andorra, acolo de unde transmit în timp real informații pentru publicul Gazetei
  • Andorra - România are loc sâmbătă, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis la TV pe Antena 1

UPDATE 23:00 / Iordănescu decide în ziua meciului: Opruț sau Sorescu

Durerile lui Opruț au repărut după antrenamentul oficial al „tricolorilor”. 

Fundașul lui Hermannstadt are o entorsă ușoară, iar Edi Iordănescu așteaptă verdictul medicilor. Decizia finală va fi luată chiar în ziua meciului cu Andorra.

În eventualitatea în care apărătorul lui FC Hermannstadt nu va fi apt, Iordănescu preconizează să joace cu Sorescu fundaș stânga. 

UPDATE 21:30 / Opruț s-a antrenat alături de colegi

Raul Opruț s-a pregătit alături de colegi la antrenamentul oficial susținut de „tricolori” vineri seară. Edi Iordănescu va lua o decizie în privința lui în această noapte. 

Opruț, emoții înaintea partidei cu Andorra

Raul Opruț (25 de ani) a ieșit din antrenament joi, înaintea plecării spre Pirinei, dar astăzi se simte bine, susțin surse ale Gazetei Sporturilor. 

Rămâne de văzut la ce soluție va apela selecționerul. Prima variantă de înlocuire ar fi putea fi Marius Ștefănescu. Iordănescu Jr. a decis să-l convoace pe jucătorul de la Sepsi după ce Mario Camora (36 de ani), fundașul stânga al campioanei, nu a rămas în lotul naționalei, din cauza unei leziuni musculare. Ștefănescu este un jucător polivalent, extremă la bază, dar care poate juca și fundaș stânga la nevoie.

Ilie Dumitrescu i-a dat o lecție la TV lui Edi Iordănescu: „M-aș fi urcat în avion sau în mașină”
EURO 2024
Ilie Dumitrescu i-a dat o lecție la TV lui Edi Iordănescu: „M-aș fi urcat în avion sau în mașină”

Raul Opruț a ieșit accidentat din antrenamentul naționalei României de înaintea meciului cu Andorra

Nicușor Bancu a fost supus unei intervenții chirurgicale și absentează întregul sezon. Fundașul Universității Craiova a fost urmat de Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj părăsind accidentat terenul duminica trecută, împotriva Rapidului. 

Nu s-a riscat cu portughezul naturalizat român pentru ca Mario să nu piardă restul sezonului. Adus de urgență la prima reprezentativă, Opruț a ieșit accidentat joi la glezna stângă, la Mogoșoaia, a scris Prosport. 

Marele semn de întrebare pentru Edi Iordănescu » Ce se întâmplă cu jucătorul accidentat la antrenamentul de joi
Raul Opruț, fundaș Hermannstadt. Foto: Imago

2selecții are Opruț la națională, cu Slovenia (1-2) și cu Moldova (5-0), 30 de minute în primul meci, 90 în al doilea

Diseară, la ora 19:00, un ceas mai târziu la București, este ultimul antrenament al naționalei înaintea partidei de mâine, de la ora 21.45, pe Estadi National, o arenă de 3.300 de locuri în inima capitalei. 

30de meciuri a strâns Raul Opruț pentru sibieni, având și un assist în actuala stagiune

Deplasare cu chin pentru naționala României în Andorra

Deplasarea în Andorra i-a surprins neplăcut până acum pe tricolori. „Nu e deloc ușor. Mai puțin durează o călătorie în Kazahstan, de exemplu. Deși este relativ aproape de Barcelona, unde poți ajunge în trei ore și ceva, pentru Andorra ai nevoie de aproape 7 ore”, au transmis reprezentanții naționalei în live blog-ul de pe frf.ro. 

Lleida, Girona și Barcelona sunt cele mai apropiate aeroporturi, însă de aici e necesar să continui drumul cu mașina sau cu autocarul. Românii au aterizat la Lleida, de unde au parcurs alte două ore și jumătate până la destinație. 

Oricum, cetățenii români încep să vină în Andorra pentru meci, estimându-se peste o mie de conaționali. „Ați venit pentru meci? Drum bun”, au transmis vameșii de la intrarea în Andorra, conștienți că vor avea un flux mai mare de români în week-end. 

Citește și: 

Tricolorii pot da nas în nas cu Pique în Andorra: „Ne încuraja, făcea mese de sărbători. N-au venit nici Shakira, nici Clara”

Emil Săndoi își creionează lotul pentru Euro 2023 » Noua „perlă” a lui Hagi, în vizor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
tivireli
tivireli  •  25 Martie 2023, 09:57

Acest jucator, care nu merita sa joace atata timp cat a scos din teren si trimis la spital un jucator advers fara minge, este acum ajuns de justitia divină, pt ca arbitrul nu i-a dat cartonasul cuvenit. “Să nu uiți Darie!”.

dobregabi100
dobregabi100  •  24 Martie 2023, 22:26

Lângă Andorra este aeroport micuț,dar suficient, nu înțeleg de ce nu s-a putut ateriza acolo!

Normal
Normal  •  24 Martie 2023, 14:29

Chemati-l repede pe Onea ca este cel mai bun din campionat !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează