FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FIFA

Răzvan Burleanu a anunțat pe cine va susține în cursa pentru șefia FIFA! Care sînt primele două opțiuni + cine sînt candidații de pînă acum

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2015 18:09

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat în Comitetul Executiv că îl va susține pe Michel Platini la alegerile pentru șefia FIFA, iar a doua variantă este elvețianul Gianni Infantino.

"Am prezentat colegilor din Comitetul Executiv toate cele șapte candidaturi pe care le avem la FIFA. Rămînem fermi în ceea ce privește valorile și principiile pe care le avem, și mă refer la bunele practici ale UEFA la nivel nivel internațional.

De aceea prima opțiune pe care Federația Română de Fotbal o va avea este susținerea lui Michel Platini. În cazul în care va reuși să-și clarifice problemele pe care le are cu comisiile FIFA, și mă refer la această suspendare, sau o decizie definitivă la TAS.

Dacă Michel Platini nu își va rezolva aceste probleme, candidatul pe care Federația Română de Fotbal îl va susține necondiționat este Gianni Infantino, actualul secretar general UEFA", a declarat Burleanu.

Pînă acum și-au mai anunțat candidatura pentru postul de președinte al FIFA, în afara lui Platini și a lui Infantino, șeicul Salmane Bin Ibrahim Al-Khalifa (Bahrain), prințul Ali bin Al-Hussein (Iordania), Jerome Champagne (Franța), Tokyo Sexwale (Africa de Sud) și Musa Bility (Liberia).

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
mircea1957
mircea1957  •  29 Octombrie 2015, 20:27

Marea inconsecventa a FRF si a DLui. Burleanu. Data trecuta l-au sustinut pe prințul Ali bin Al-Hussein (Vezi Mediafax din 27 mai 2015). Acum, prințul Ali bin Al-Hussein candideaza din nou. De ce si-au schimbat optiunile? Care este interesul si strategia FRF? Nu ca as fi fost deacord cu optiunea lor initiala, insa se face dovada inconsecventei si a amatorismului. Data trecuta aveau sans minime, acum au aceleasi, avand in vedere scandalul in care este implicat Platini. Ca imagine, FRF si Burleanu se identifica acum cu coruptia. Inainte se identifica cu amenintarea islamica. De ce Dl. Burleanu mizeaza si se afiseaza numai cu looseri? Dansul demonstreaza inconsecventa, lipsa de fler managerial, strategie, daca asa s-ar putea numi abrabureala, dezastuasa. Daca ar avea si putin bun simt (ceea ce nu are) ar trebui sa-si dea demisia ca a incurcat prea mult lucrurile prin fotbalul Romanesc. Sa vina un Gica Popesc, un Ilie Dumitrescu, un Gica Hagi. ori care din cei enumerate sunt de zece ori mai buni ca actualul pafarist.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează