FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 2-0

Răzvan Burleanu anunţă: "Ne putem baza pe Mircea Lucescu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 noiembrie 2014 00:24

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre partida cîştigată de România în faţa Irlandei de Nord, scor 2-0, şi a făcut un anunţ neaşteptat.

"A fost o victorie foarte meritată. În această seară am obţinut o victorie mare fiindcă sîntem pe primul loc. Ne gîndim la o calificare de pe prima poziţie. Grecia a făcut încă un pas greşit, dar nu e exclusă din competiţie. Dacă Ungaria făcea egal era foarte bine pentru noi. Am avut un joc mult mai ofensiv astăzi.

Calificarea nu e jucată. Cele două meciuri cu Feroe par să fie facile, dar calificarea nu s-a jucat. Mă bucur pentru Paul Papp. Eram foarte nesiguri în ceea ce priveşte postul de fundaş dreapta.

Noul staff al naţionalei avea nevoie de această victorie. Mă bucură faptul că ne putem baza pe Mircea Lucescu, este un gest de normalitate că a venit în cantonamentul echipei naţionale", a spus Răzvan Burleanu la Digisport.

Clasament Grupa F:
1. România               6-1 golaveraj 10 goluri
2. Irlanda de Nord  6-3                    9
3. Ungaria                4-3                    7
4. Finlanda               4-5                   4
5. Insulele Feroe     2-6                    3
6. Grecia                    1-5                    1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bazileon
bazileon  •  15 Noiembrie 2014, 18:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Dumneata te-ai documentat la Vreanceanufireapandele?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 02:36

ee. te poti baza.. omul a facut un gest de curtoazie, a fost in cantonament, a discutat cu jucatorii, cu stafful si cam atat. asta nu inseamna ceva special.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  15 Noiembrie 2014, 01:52
Postat de sakamoto pe 15 Noiembrie 2014, 01:03

Acolo la clasament, scumputzule, nu 10 goluri, 10 puncte, bata-te norocul, sa te bata! Te-ai gindit la fufe cind ai scris? Lasa, tu sa fii sanatos, numai sa votezi cu Johannis. Pa si pu, la toata lumea!

trimite-l pe iohanis .la jilava, a furat poporul roman dand case urmasilor nazistilor, e corect?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează