FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Răzvan Burleanu, dat de gol de un angajat al FRF » Miodrag Belodedici îl acuză că a minţit CEx ca să-l poată "executa"!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 aprilie 2014 11:03

În cadrul ultimului Comitet Executiv s-a decis ca Daniel Prodan şi Miodrag Belodedici să fie înlocuiţi în Comisiile UEFA, ceea ce tinde să devină un subiect controversat. Site-ul sport24h.ro face dezvăluiri prin care Răzvan Burleanu e acuzat că a minţit în cazul lui Belodedici.

Totul a plecat de la declaraţiile lui Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, care a povestit pentru sursa citată cum a motivat Burleanu înlocuirea fostului libero: "Există stenograma Comitetului Executiv în care se spune că preşedintele FRF a convenit cu domnul Belodedici să fie înlocuit şi că acesta nu-şi mai doreşte să fie în comisie. Dacă a minţit Burleanu, vă mint şi eu!”

Versiunea preşedintelui FRF e contrazisă chiar de Belodedici, care neagă orice discuţie cu Burleanu pe această temă:

"Nu este adevărat că am cerut eu să nu mai fiu la comisie. M-am întîlnit de cîteva ori prin federaţie cu domnul Burleanu, nu mi-a zis niciodată că ar avea ceva cu mine. Mi-a spus că vrea să continuăm, să lucrăm împreună.

N-am vorbit despre schimbarea mea, n-am vorbit despre nici o altă problemă. De fapt, nici pînă acum, nimeni nu mi-a zis nimic, legat de schimbarea mea de la UEFA".

Chiar dacă nu va mai face parte din Comisiile UEFA, Belodedici rămîne angajat la federaţie, unde se va ocupa în continuare de departamentul copii şi juniori.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
granjan
granjan  •  29 Aprilie 2014, 19:13

Ușor - ușor, ne vom da seama ca Mircea Sandu a constituit un rău mai mic.

goggu
goggu  •  29 Aprilie 2014, 18:23
Postat de qpax pe 29 Aprilie 2014, 14:24

Burleanu ... are o mentalitate anti-fotbal si anti-valori, si un discurs cliseeistic, plin de demagogie ... fara a avea proiecte de reforma si dezvoltare a fotbalului ... el incearca acum sa-si creeze un apart de putere in cadrul FRF, care sa-l protejeze ... cum a inceput si Basescu in 2004 ... nu primeaza competenta ... ci loialitatea si sclavetii! Este aceasi strategie, care sa fim sinceri a avut destul de mult succes in politica romaneasca. Probabil asa a procedat si Sandu la inceputul anilor 90 ... si a creat un regim statornic de 2.5 decenii ... din care a plecat numai cand a vrut el! Deci 'castigarea alegerilor' este doar primul pas, dupa aia urmeaza consolidarea puterii! ...:))

Burlanu asta este un mic neo-securist ochelarist, manevrat de niste interese mafiote. Nimic nou pe soarele oficialitatilor fotbalului romanesc.

claudiu120284
claudiu120284  •  29 Aprilie 2014, 15:06

BURLEANU nu va muri acasa! asta garanteaza microbistii romani! sa- i spuna cineva moldoveanului!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează