FOTBAL  »  NATIONALA  »  AVERE

Răzvan Burleanu e milionar! Declarația de avere a președintelui FRF e acum publică: câștigă într-un an aproape cât Florinel Coman + ce salariu are la Federație

Răzvan Burleanu / foto: Imago +5   FOTO
Răzvan Burleanu / foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 22:54 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 10:02

Informații despre veniturile anuale ale lui Răzvan Burleanu au devenit publice chiar în ziua meciului Kosovo - România, partidă pe care președintele FRF o urmărește de la Priștina, alături de delegația „tricoloră”. Conform declarației sale de avere, primul om din Federeție are venituri impresionante.

Obligat de o lege recent intrată în vigoare să-și depună Declarația anuală de avere, respectiv Declarația anuală de interese, președintele Federației și-a pus pe tapet sumele deloc neglijabile pe care le încasează. Atât din postura de președinte al Federației Române de Fotbal, cât și pentru funcțiile pe care le ocupă la UEFA, respectiv FIFA. Burleanu face parte din Comitetul Executiv al UEFA, dar și din FIFA Council. 

Conform legii nr.372, care a completat legea 176 din 2010, președintele FRF, la fel ca-n cazul tuturor președinților de federații sportive, se numără acum printre persoanele obligate să-și dezvăluie veniturile. Burleanu a trebuit să se supună și, pe 14 iunie, cu o zi înaintea termenului, și-a depus declarațiile, notează We Love Sport

Concluziile sunt mai mult decât surprinzătoare.

Gino Iorgulescu are un salariu lunar ULUITOR la LPF! Suma regească pe care o încasează președintele Ligii
AVERE
Gino Iorgulescu are un salariu lunar ULUITOR la LPF! Suma regească pe care o încasează președintele Ligii

Ce venituri are președintele FRF Răzvan Burleanu 

Așadar, Burleanu primește pentru funcția de președinte de la Casa Fotbalului nu mai puțin de 30.000 de lei pe lună, adică 6.000 de euro. Asta nu-i tot! 

Veniturile acestuia de la FIFA și UEFA sunt, însă, mult mai rotunde. 30.000 de euro e suma pe care Burleanu a primit-o în ultimul an de la UEFA, în timp ce FIFA a virat în conturile românului, doar în ultimul an, aproape un sfert de milion de dolari (248.830 de dolari). Burleanu contabilizează, în total, venituri de 330.000 de euro în ultimul an. Se apropie de salariul lui Florinel Coman, care câștigă anual 360.000 de euro la FCSB, cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

Răzvan Burleanu are venituri de 420.000 de euro în bănci, 320.000 de euro venituri anuale, două terenuri intravilane

Burleanu a scris în Declarația de avere că are venituri de 420.000 de euro în bănci, 320.000 de euro venituri anuale, două terenuri intravilane, ambele începând din 2019, dar și un apartament de 116 metri pătrați în Voluntari, achiziționat în 2016.

+1 FOTO

În luna aprilie a acestui an, Răzvan Burleanu a fost singurul candidat la funcția de președinte și a câștigat al treilea mandat în fruntea fotbalului românesc. Ales prima dată în 214, după ce Gică Popescu a fost trimis la închisoare cu o zi înainte de alegeri, Răzvan Burleanu va continua la șefia FRF până în 2026

Citește și alte știri de actualitate:

Kosovo - România, comentat live de Udrea, Ioanițoaia și Geambașu: „Gazon prost, meci hidos! Nu se joacă fotbal la Priștina”

FOTO+VIDEO Ploaie, bălți și pelerine » Imagini cu „potopul” de la Priștina, care a pus în pericol Kosovo - România: la ce au apelat organizatorii

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
paiazze
paiazze  •  17 Iunie 2023, 22:36

Se indoieste cineva ca individul asta nu are un "spate" solid de tot? Altfel zbura de mult. In timpul asta, fraierii de suporteri se dau capul de pereti frustrati ca nationala nu e in stare sa dea un gol cu uriasa echipa a unei tari care nu stie nici ea exact ce vrea. Kosovo, desigur.

tororosso
tororosso  •  17 Iunie 2023, 16:09

În timp ce uni parveniți în federație devin milionari în euro , fotbalul în România devine foarte sărac . Ce îi pasă veneticului de starea în care a ajuns fotbalul la noi ? conturile să crească și după el potopul .

...kuba.
...kuba.  •  17 Iunie 2023, 13:09

SRI si CIE …. Burleanu, Iorgulescu, Iordanescu, Dragomir, etc…

Vezi toate comentariile (14)
Comentează