FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Răzvan Burleanu, enervat de suedezi: „Ar trebui să-și vadă de infracționalitatea de acasă”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 22:26

UEFA a stabilit că în timpul partidei dintre România și Suedia, scor 0-2, n-au existat manifestări rasiste. Nordicii s-au revoltat, iar Răzvan Burleanu le-a oferit o replică dură.

Tabăra suedeză a pus presiune înaintea meciului de la București, marșând pe ideea unor acte de rasism din partea fanilor „tricolori”. Răzvan Burleanu a profitat de reacția forului european și a ieșit la atac. 

„Toată discuția care s-a purtat în jurul acestui subiect, mai ales înainte de meciul cu Suedia, a fost un act premeditat din partea lor. Ne bucurăm de decizia UEFA. Este una corectă. 

Am rămas dezamăgit de reacția Federației suedeze... Au crezut că între România și Bulgaria se poate pune semnul egal, și aici mă refer la acele evenimente care s-au întamplat la meciul dintre Bulgaria si Anglia.

Ca să fiu și mai dur, suedezii ar trebui să-și vadă de problemele pe care le au la ei acasă. Mă refer la nivelul înalt de infracționalitate, pe care nu l-au rezolvat, decât să se uite la un presupus act de rasism în România”, a declarat Burleanu conform TV Digi Sport.

Vezi și: 

Suedezii se revoltă: „O decizie ciudată și complet incorectă, dacă ce a postat FRF este real”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
811370355651745
Dragos Samfira  •  18 Decembrie 2019, 01:01

Raspuns Ok..

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  17 Decembrie 2019, 22:54

auzi ba Burlene, razi tu mult si bine de suedezi (avem de ce, ce-i drept), dar vezi ca esti *** pentru fotbalul romanesc. Si daca o sa-mi fie cenzurat si comentariul asta, atunci o sa-mi fie si mai clar ca e asa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează