FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Răzvan Burleanu intervine în scandalul Contra-Pușcaș: „Nu fiți ipocriți! Reacția lui Cosmin nu a fost o surpriză”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2019 12:31

Răzvan Burleanu (35 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a oferit o reacție surpinzătoare cu privire la incidentul dintre selecționerul Cosmin Contra (43 de ani) și atacantul George Pușcaș (23 de ani).  

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională și va fi transmis pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Contra l-a înjurat pe Pușcaș, după ce a ratat un penalty în meciul cu Norvegia (1-1), iar Răzvan Burleanu consideră ca această reacție nu a fost deloc surprinzătoare.  

„Referitor la reacţie, cred că foarte mulţi dintre foştii lui colegi au fost cam ipocriţi. În sensul în care îl cunoşteau foarte tine pe Cosmin Contra când era jucător şi, cu siguranţă, şi-l amintesc foarte bine, ştiu şi ei care era stilul lui de joc, dar şi de relaţionare. Nu cred că ar fi trebuit să reprezinte o surpriză. 

Cosmin şi-a cerut scuze pentru acest incident, regretă acest lucru. Nu a fost ideea noastră de a realiza acel filmuleţ, a fost pur şi simplu iniţiativa lui, am luat şi eu parte la discuţia dintre el şi George Puşcaş, adică toată această situaţie s-a calmat la nivelul vestiarului, iar acest lucru este cel mai important. 

Nu face parte din mesajul pe care dorim să-l promovăm, dar, în acelaşi timp, e de înţeles frustrarea lui şi, repet, mesajul meu e unul foarte clar: să nu fim ipocriţi! Îl cunoaştem pe Cosmin, ştim cât de vulcanic este şi ştim în acelaşi timp ceea ce se întâmplă pe un teren de fotbal, la un antrenament de fotbal. Şi Cosmin a conştientizat greşeala pe care a făcut-o”, a spus Răzvan Burleanu. 

CLASAMENTUL GRUPEI F

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // Cosmin Contra: „Jucătorii mă întreabă: «Mister, chiar așa slabi suntem?»” + Despre câte lucruri nu s-a vorbit

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
deusdat
deusdat  •  22 Octombrie 2019, 15:22

Mai e vreo țară pe lumea asta în care președinte de federație să ajungă unul ca Burleanu? Cum naiba s-a putut așa ceva? Măcar la centrala de la Cernavodă e șef cineva care are în CV mai mult decât numele și anul nașterii?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează