FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

VIDEO Răzvan Burleanu, despre meciul crucial din preliminarii: „Jucătorii noștri au făcut pasul către o nouă etapă a performanței sportive”

Răzvan Burleanu, președintele FRF +18   FOTO
Răzvan Burleanu, președintele FRF

Articol de , , - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 19:51 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 19:59

Răzvan Burleanu (39 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a prefațat acțiunea echipei naționale din această lună, cu accent pe meciul contra celor din Israel, programat pe 18 noiembrie.

În această lună se va încheia campania de calificare la Campionatul European din 2024. Prima reprezentativă a României mai are de jucat două meciuri, cu Israel (18 noiembrie), respectiv Elveția (21 noiembrie).

A greșit Rapidul? Jucătorul cedat în septembrie face furori: „E ca vinul, nu mi-a venit să cred!”
RAPID
A greșit Rapidul? Jucătorul cedat în septembrie face furori: „E ca vinul, nu mi-a venit să cred!”

Un rezultat bun în duelul cu Israel este crucial, având în vedere că România se află în luptă directă cu israelienii pentru unul dintre primele două locuri. Răzvan Burleanu, președintele FRF, se declară încrezător că elevii lui Edi Iordănescu vor obține biletele pentru EURO.

Edi Iordănescu, înainte de Israel - România: „Suntem încrezători că jucătorii ne vor face bucuroși”

„Meciul cu Israel este decisiv atât pentru noi, cât și pentru Israel, chiar dacă Israel mai are șansa a calificării prin Nations League. Suntem încrezători că jucătorii noștri vor reuși să ne facă bucuroși la finalul acestei campanii.

Jucătorii noștri au demonstrat că în acest an au făcut pasul către o nouă etapă a performanței sportive. Sunt neînvinși și chiar pe primul loc în această grupă de calificare.

Cu siguranță acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul staff-ului. Selecționerul a reușit să creeze un grup foarte bun care se caracterizează prin câteva elemente esențiale: curaj, determinare, dăruire, corectitudine sau familie.

Edi Iordănescu a creat o cultură a performanței la nivelul primei reprezentative care a produs o schimbare de comportament din partea jucătorilor.

Cred că în jurul acestor valori s-a creat o stare de spirit la nivelul grupului care, sperăm noi, ne va aduce acestă bucurie. Spiritul grupului este de a reuși împreună, un element extrem de important”, a comentat Burleanu astăzi, la evenimentul în care a fost anunțat parteneriatul cu OPPO, o companie de dispozitive electronice.

România, prima în grupa I

Momentan, „tricolorii” ocupă prima poziție în grupa I de calificare, cu 16 puncte adunate în 8 partide (4 victorii și 4 egaluri). Elveția este pe 2, cu 15 puncte și un meci în minus, iar Israel a treia, 11 puncte în cele 6 partide jucate.

Mai multe știri despre echipa națională: 

Edi, ești atent?! Șumudică recomandă o schimbare la echipa națională: „Cu mine dă randament, rupe brazda sub el!”

Ilie Dumitrescu, mesaj categoric pentru cei care critică naționala

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
tase67
tase67  •  09 Noiembrie 2023, 01:16

Hai sa facem pasi si sa ne indepartam usor, usor, de linga standul de vindut gogosi, marca Burleanu! Faceti ceva, voi, ziaristii, bine, si ascundeti-l pe Burleanu, vreo doua saptamini, pina trec meciurile astea doua, poate avem si noi ceva noroc, si ne calificam Burleanu vrea sa ne educe deja, despre contributia lui, se da in declaratii. Cumparam iar gogoasa proaspata, de o saptamina, si ne apuca greata.. Dupa ce trec meciurile, puneti-l iar pe ecran, in ce postura vrea el. Odata ce a trecut momentul serios, de fotbal, vine si vremea umpluturii, cu caise, cu prune in gura, cu ce-o mai vrea el sa indulceasca gogosile din reclame, cum se practica odata, pe vremuri, la telejurnalul de seara

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close