NATIONALA  ·  ROMÂNIA

Răzvan Burleanu, luat prin surprindere de jurnaliști: "Pentru ce să merg acolo?"

Miercuri, 29 Noiembrie 2017

Răzvan Burleanu a fost surprins de jurnaliști atunci când a fost întrebat dacă va participa la tragerea la sorți pentru grupele Cupei Mondiale, care va fi mâine, de la ora 17:00, în direct la TVR 1 și TVR HD. 

"Pentru ce să mergem la tragerea la sorți? (n.r. - râde). Vor fi alte prilejuri pentru a mă întâlni cu ai mei colegi din Europa și în primul rând din cadrul UEFA.

Sunt implicat în foarte multe activități la nivel de UEFA. Chiar azi am discutat despre prezența mea, din urmă cu două săptămâni, în Comisia de Hattrick pentru a prezenta un raport în ceea ce privește absorbția de fonduri europene a tuturor asociaților naționale din Europa.

Săptămâna trecută am fost iar la o sesiune de discuții, eu fiind și vicepreședinte al comisiei de marketing. S-a discutat acolo cum va arăta, din punct de vedere al strategiei de marketing și de dezvoltare, un format competițional de Champions League, Europa League, dar și discuții pe marginea noului format competițional care se discută în prezent de Global Nations League.

Astfel, avem foarte mult de lucru în țară ca să mai merg la tragerea la sorți pentru Campionatul Mondial”, a spus Burleanu conform TV Digi Sport.O fostă starletă XXX a ajuns să trăiască pe străzi, în mizerie. Incredibil cum arată acum! Video

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
19:00 Fotbal, Liga 2

Turris Turnu Măgurele - Rapid

Digi 1, Telekom 1, Look
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Slavia Praga

Digi 1, Look
Program TV complet

Liga 1