FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Răzvan Burleanu şi-a lansat candidatura la şefia FRF cu un atac la Gică Popescu: "Vrea să conducă FRF cu liceul industrial şi o serie de eşecuri financiare"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 noiembrie 2013 08:18

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, l-a atacat pe Gică Popescu în conferinţa de presă prin care şi-a lansat oficial candidatura la şefia FRF.

"Sînt indignat de dispreţul absolut pe care ni-l arată Gheorghe Popescu. Tratează românii mai jos decît o comisie a UEFA. Spun asta pentru că dumnealui şi-a anunţat demisia din comisia UEFA tocmai pentru a nu aduce un prejudiciu de imagine acestei insituţii. Dar ne consideră pe noi, românii, suficient de neînsemnaţi pentru a candida la cea mai înaltă funcţie din fotbal, cea de preşedinte al FRF.

Acelaşi domn Gheorhe Popescu este judecat pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani. Unde în lume te mai poţi afişa cu un asemenea palmares penal şi să poţi să îţi asumi conducerea celei mai importante federaţii sportive? Una este evoluţia sportivă a domnului Gheorghe Popescu şi alta este să vrei, cu liceul industrial şi o serie de eşecuri financiare, să conduci Federaţia Română de Fotbal", a spus Răzvan Burleanu înt-o conferinţă de presă.

"La Popescu o să vedem o mentalitate de clan"
Acesta exclude o eventuală colaborare cu fostul component al echipei naţionale după alegeri. "Este exclus să fac echipă cu Gheorghe Popescu. Sîntem despărţiţi de foarte multe lucruri. Provenim din universuri mentalitare total diferite. Eu preţuiesc valoarea şi meritocraţia în vreme ce de cealaltă parte o să vedem o mentalitate de clan, cumnăţii, practic deja se ştie cine va conduce fiecare departament al FRF.

Apoi eu nu sînt şi nu am fost asociat cu persoane dubioase sau cercetate penal. Prin urmare nu pot să fac parte din echipa domnului Popescu. Asta nu înseamnă că dacă voi cîştiga alegerile nu îl voi consulta pe domnul Popescu în anumite probleme exclusiv sportive", a adăugat preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal.

"Sandu ne-a adus la sapă de lemn"
În opinia lui Răzvan Burleanu, fotbalul românesc a fost adus într-o situaţie precară de preşedintele Mircea Sandu, despre care afirmă că nu trebuie să îşi atribuie nici un merit pentru performanţele echipei naţionale din anii '90. "Sînt total dezamăgit de această birocraţie lipsită de inspiraţie condusă pînă acum de Mircea Sandu. Din punctul meu de vedere, Mircea Sandu ne-a adus la sapă de lemn, atât din punct de vedere moral, financiar, cît şi în ceea ce priveşte performanţele.

Mircea Sandu nu ar trebui să îşi aroge niciun merit în ceea ce priveşte succesul echipei naţionale din anii '90, acest lucru fiind posibil datorită managementului din anii '80. Nu candidez pentru imaginea mini-fotbalului. În sens ocult nu se află nimeni în spatele meu. Candidez din indignarea profundă faţă de ceea ce se întîmplă şi din dorinţa de a pune la dispoziţie o alternativă serioasă", a explicat Burleanu.

Sursă: Mediafax

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
ciprian_451fh
ciprian_451fh  •  08 Februarie 2014, 00:15
Postat de misu01stan pe 26 Noiembrie 2013, 14:40

in situatia in care D-nul Popescu are decat liceul atunci: conform Statutului FRF, capitolul C. Presedintele, Articolul 37. Alegerea si mandatul presedintelui, alineatul 3. Persoanele propuse pentru a candida la functia de presedinte al FRF trebuie sa indeplineasca simultan conditiile: (......), alineatul (c),, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta" Deci succes D-le Burleanu.

Becali a făcut dreptul (nu știu dacă l-a terminat); unii politicieni au luat doctoratul fără să fi făcut studii de licență; credeți că n-a luat între timp și ”baciul” Gicuță' vreo diplomă de licență de pe la Biotera, la ”fără frecvență”? Eu n-aș fi atât de sigur.

redsef2005
redsef2005  •  27 Noiembrie 2013, 11:52

Nu o să câştige aşa-zisele "alegeri" la FRF nimeni din afara sistemului. Sandu e un dictator în cel mai pur stil nord-coreean, care şi-a desemnat deja succesorul în cazul ieşirii sale din scenă. Când a candidat la alegerile trecute, Popescu a înfierat cu mânie proletară corupţia, dezastrul şi haosul instaurate de Sandu la Federaţie şi a spus că "aşa nu se mai poate!". Acum se bucură de sprijinul neprecupeţit al Naşului şi a ajuns repede la concluzia că nu numai că se poate, dar e şi tare bine să fie aşa... Plus că între timp Gică a trecut şi pe la Şcoala Becali de Învârteli şi Manevre, cu doctorat în Evaziune Fiscală, unde a devenit partener cu drepturi depline!

borat101
borat101  •  26 Noiembrie 2013, 23:03

Acest Razvan Burleanu are dreptate de data asta. Numai uitati'va cum generalia lui Hagi, mai ales Gheorghe Popescu si Hagi se duc in vacante cu interlopi si cu familia Becali in frunte. Si ne mai miram de fotbalul Romanesc in ce hal este? Unde in fotbalul din OCCIDENT auzi de presedinti, patroni, conducatori, etc.. ca sunt prieteni cu interlopi, mafioti, etc... Auzi numai atunci cand sunt arestati (patronii, conducatorii, etc...), pentru ca au avut legaturi cu mafiotii, penalii, puscariasii, etc... In Romania poti sa ai legaturi cu orice mafiot, talhari, camatar, bisnitar, puscarias, etc... este la ordinea zilei de normal pentru patroni, conducatori, sefi, etc..

Vezi toate comentariile (49)
Comentează