FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Răzvan Burleanu reacționează după rezultatul de 14-0 din Liga 2: „Soluția? Să schimbăm echipa”

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a comentat rezultatul neverosimil din Liga 2, Gloria Buzău - Unirea Constanța, scor 14-0.
Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a comentat rezultatul neverosimil din Liga 2, Gloria Buzău - Unirea Constanța, scor 14-0.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 18:21 / Actualizat luni, 30 august 2021 18:21

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a comentat rezultatul neverosimil din Liga 2, Gloria Buzău - Unirea Constanța, scor 14-0. 

Unirea Constanța s-a prezentat cu o echipă încropită din mulți tineri la Buzău și a suferit o înfrângere dureroasă, scor 0-14. Răzvan Burleanu spune că Federația nu are pârghiile necesare pentru a se implica în această situație. 

Răzvan Burleanu, după FC Buzău - Unirea Constanța, scor 14-0

„Să schimbăm echipa, e singurul lucru pe care poți să îl faci... E o situație de incertitudine, au fost mulți jucători care și-au reziliat contractele cu clubul. În urma acestei preluări se încearcă supraviețuirea acestei entități. 

Fereastra de transferuri nu s-a închis, clubul poate să revină pe linia de plutire. E un lucru pe care nu îl poți evita. Nu avem prevederi regulamentare, nici la nivel intern, nici la nivel internațional, care să te protejeze în acest sens”, a spus Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă. 

Vasile Geambazi a preluat Unirea Constanța

După succesul de la Academica Clinceni, care a promovat în Liga 1 cu ajutor din partea FCSB și cu Vasi Geambazi implicat activ, nepotul lui Gigi Becali va prelua o altă echipă din liga a doua.

E vorba de Unirea Constanța, care tocmai a pierdut cu 0-14 în meciul de liga a doua cu FC Buzău. Formația rămăsese însă fără aproape întreg lotul și a jucat în deplasarea de sâmbătă cu juniorii din 2004 și 2005.

Lotul constănțenilor va fi format exclusiv din jucătorii de la echipa a 2-a a celor de la FCSB, dar și din jucătorii de la prima echipă care sunt lăsați în afara lotului de Edi Iordănescu.

Noua echipă va fi cazată la baza din Berceni a vicecampioanei României și se va antrena acolo, în timp ce meciurile din Liga 2 le va disputa la Techirghiol.

VIDEO Răzvan Burleanu despre situația de la Dinamo: „Va fi o insolvență mai grea ca precedenta”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Cine rupe vedetele: FCSB sau Hagi? Dilema care bântuie blestemul din vestiarul vicecampioanei

Florin Bratu și-a început aventura pe banca naționalei de tineret » Primele imagini din cantonamentul de la Buftea

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  30 August 2021, 21:40

dâncu prof univ a făcut si face mult rău fotbalului prin susținerea lui Burleanu fînul. Doi acoperiți. Ce cauti profesoare in fotbal? Chiar nu te respecți?

2106063943052176
Nelu Covrijay  •  30 August 2021, 20:55

Burleanu: "Să schimbăm echipa!" În sfarșit i-a venit mintea la cap!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  30 August 2021, 20:20

Va trebuie juniori va da juniori ...mai bine lasati Baia Mare si Zalau sa fie cu echipa in LIga 2 ...dar ei nu au pile la Bucuresti si FRF !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează