FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Răzvan Burleanu vede partea plină a paharului după primele două meciuri din calificări + Ce spune despre Mitriță

Răzvan Burleanu evită să se implice în conflictul Mitriță - stafful naționalei
Răzvan Burleanu evită să se implice în conflictul Mitriță - stafful naționalei

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 19:35

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre șansele de calificare pe care le mai are România după înfrângerea din Suedia, 1-2, și victoria de acasă cu Feroe, 4-1.

Recunoaște că remiza Norvegiei cu Suedia, 3-3, ne păstrează în calcule, dar evită să dea prea multe detalii despre situația lui Alexandru Mitriță, care ar fi avut o problemă cu Jerry Gane, secundul lui Cosmin Contra. 

"Dacă luăm în considerare a doua repriză din Suedia şi meciul cu Feroe, sperăm în continuare la calificare. Cu siguranţă trebuie să câştigăm în Norvegia.

Ne ajută și egalul dintre Norvegia și Suedia 3-3. A fost un meci nebun, aş putea spune. Dacă vom reuşi să câştigăm în Norvegia, cu atât mai mult rezultatul acela ne avantajează", a declarat Răzvan Burleanu conform TV Telekom Sport.

"E o întrebare pe care trebuie să i-o adresaţi exclusiv staff-ului tehnic. Tot ei pot să răspundă dacă va mai fi chemat"
Răzvan Burleanu, despre problemele legate de Mitriță

GRUPA F:

Etapa următoare, 7 iunie:

Suedia - Malta
Norvegia - România
Feroe - Spania

CITEȘTE ȘI:

Alex Mitriță, prima reacție după scandalul cu Cosmin Contra de la națională: „Și eu m-aș fi exclus!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sala_dalles
sala_dalles  •  30 Martie 2019, 20:34

Urmeaza demagogul Democrat capitalist naum. E perfect. Se muleaza perfect pe demagogie . Hei rup !

observator_federal
observator_federal  •  30 Martie 2019, 20:25

Actualmente, doar două echipe retrogradează din Liga 1 (intră în locul lor primele două din Liga a 2-a) iar antepenultima din Liga 1 dispută baraj cu locul 3 din Liga a 2-a. Domnule Burleanu, iubitorii fotbalului din întreaga țară vor să știe în ce fel retrogradarea FCSB și a Astrei influențează numărul retrogradatelor... Sancțiunile financiare și eventualele depunctări ale FCSB și Astra trebuie, de asemenea, stabilite din timp! Așteptăm cu nerăbdare aceste precizări!

sala_dalles
sala_dalles  •  30 Martie 2019, 20:12

Daca MoldoveAnu e imprumufat la petrolul trebuje adus de urgenta la Dinamo ! Asta e important nu nimicul !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează