FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Răzvan Burleanu vrea bani publici la FRF, dar are o problemă: „S-ar ajunge într-o situație pe care nu ne-o dorim”

Tudor Iacov și Răzvan Burleanu la Adunarea Generală // Foto: Cristi Preda
Tudor Iacov și Răzvan Burleanu la Adunarea Generală // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 21:46

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a dezvăluit faptul că și-ar dori ca Federația să fie susținută și din bani de la stat, dar fără ca politicul să se implice direct în organigrama Federației.

„Am vrea să luăm bani publici, dar nu putem. Suntem un model în ceea ce privește procedura de achiziții. Ne dorim bani publici, dar dacă i-am lua am fi în situația în care Ministerul Tineretului ar putea desemna un reprezentant la FRF, ceea ce nu ne dorim”, a adăugat Burleanu.

Șeful FRF i-a răspuns pentru prima dată lui Tudor Iacov, președintele Progresului București, care a depus un memoriu privind ilegalitatea conducerii FRF în timpul Adunării Generale de săptămâna trecută. (Detalii AICI)

„O persoană susține un lucru, dar pe de altă parte deciziile din instanță clarifică situația. Ce susține acest membru e că ar trebui să mergem la membrii fondatori ai FRF, care erau persoane fizice, nu entități. Membrii FRF sunt cei care-și plătesc cotizațiile, cei care participă la competiții. E un non sens ce susține el (n.r. Tudor Iacov).

Noi avem decizii de instanță care spun invers față de ce zice acest membru.

La Federația de Tenis e o situație mai dificilă. Acolo deciziile de instanță sunt în defavoarea Federației. N-am solicitat dezafilierea Progresului, ci am cerut să plătească taxele de membru. În același timp, să-și pună la punct datele. Mă refer la datele de cont”, a declarat Burleanu la TV Digi Sport.

 

Vezi și:

VIDEO+FOTO CIRC la Adunarea Generală » Tudor Iacov a sărit la gâtul lui Burleanu și a fost huiduit: „Există o cerere de dizolvare a FRF”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
501357143569044
Cata Andrei  •  24 Aprilie 2019, 14:19

Ba, da cate sa suporte si bugetul ba, nenorocitilor !! Mai puneti si voi capatanile la contributie si gasiti sponsori sau alte metode !!!!! Una-doua, s-a invatat fotbalu si hanbalu si tenisu sa cerseasca la stat !! Sunteti niste *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  24 Aprilie 2019, 08:12

"Ministerul Tineretului ar putea desemna un reprezentant la FRF, ceea ce nu ne dorim..." - cred si eu...

agiler
agiler  •  23 Aprilie 2019, 23:12

Asta e un fel de next level Nasul dar mai mic.Dar viseaza sa ajunga ca Sandu de la mic boss la big boss.Adica sa devina si el un ***.In rest ii doresc ce ii doresc si PSD adica MULTA *** ca sa aiba ce pune pe masa de Pasti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează