FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 0-2

Răzvan Lucescu: "Am stat foarte bine în teren, am făcut un pressing tare cu Israelul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu a vorbit despre înfrîngerea suferită de România în faţa Israelului şi se declară mulţumit de felul în care elevii săi au stat în teren în amicalul de miercuri.

"Am adus 9 jucători noi faţă de partida amicală cu Polonia, nu e deloc uşor să faci nişte oameni să arate ca o echipă în doar o zi şi jumătate. Ne lipsesc foarte mulţi titulari, fie cu probleme medicale, fie suspendaţi sau aflaţi în convalescenţă.

Chiar dacă am fost criticaţi, sînt şi nişte cîştiguri după acest rezultat nefericit cu Israelul. Se poate discuta la infinit despre selecţie, poate unii nu au avut suficient curaj aflîndu-se la primele apariţii în tricoul reprezentativei. Nu vreau să găsim scuze, merităm criticile. Am punctat ratările pentru că e important să valorifici acţiunile pe care ai.

Echipa a stat foarte bine în teren, am făcut un pressing foarte bun, noi am făcut cadouri mingile care au dus la goluri", a spus Lucescu la Recursul Etapei, pe gsp.ro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
 •  08 Martie 2010, 11:32

Razavane .esti penibil ..

 •  08 Martie 2010, 10:48

Tare a fost pressingul de aia am marcat asa de mult lol

 •  08 Martie 2010, 07:44

pacat k nu au stiut si evrei.sant niste prosti noi faceam presing si ei marcau

Vezi toate comentariile (12)
Comentează