FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA

Răzvan Lucescu: "Chivu este căpitanul naţionalei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2009 00:00

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a vorbit despre echipa naţională şi despre ce trebuie făcut pentru a avea o echipă solidă şi puternică.

"Am fost în Italia şi am vorbit personal cu Adi Mutu, cu Cristi Chiuvu şi la telefon cu Paul Codrea. Am stabilit ca în fiecare week-end să dau o fugă să văd la treabă sau să am o întîlnire cu cîte un jucător. Este bine să ajungem să ne cunoaştem repde. Să ştiu care este starea lor de sănătate şi ei să ştie ce vreau eu.

Mutu e foarte motivat şi are o forţă interioară extraordinară şi este un jucător care trăieşte prin încrederea pe care o are în el.

Chivu este foarte echilibrat, este matur, un jucător pe care şi-l doreşte orice antrenor din lume.

Banderola e ceva foarte simplu. Clar, primul căpitan este Chivu, al doilea este Mutu şi al treilea Mirel Rădoi", a spus Răzvan Lucescu la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  14 Mai 2009, 16:26

Mirel Radoi este expirat de mult timp, nu mai poate fi determinant. Este jucator la o echipa de nivel inferior celui pe care doreste Romania trebuie sa il aiba!

 •  14 Mai 2009, 03:40

radoi e bun si are si fizic fatza de multi jucatori de la noi din pacate. mai bine codrea de 10x decat sa-l vad p Fl Petre care e expirat. Lobont e portar, si imi place de el.. dar ce atita tam tam cu banderola? Stanciou sper sa-l covoace primu sau al doilea portar pentru ca cred ca o sa aiba zile mari la nationala!!

 •  14 Mai 2009, 00:24

da frate,chiar asa, de ce nu punem noi catzelusul schiop capitan de echipa nationala?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează