FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Răzvan Lucescu, enervat de întrebările despre națională: „Nu e problema voastră ce am vorbit cu Burleanu!”

Răzvan Lucescu
Foto: GSP
Răzvan Lucescu Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 17:10 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 18:16

Răzvan Lucescu (52 de ani), antrenorul celor de la PAOK Salonic, a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației, în urmă cu o lună.

La mai bine de o lună după ce Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu l-au vizitat la Salonic pentru a-l convinge să revină la națională, fostul selecționer a oferit detalii despre întâlnirea cu oficialii FRF. 

Naționala României, un capitol închis pentru familia Lucescu: „Și Răzvan are aceeași filosofie ca mine”
ROMÂNIA
Naționala României, un capitol închis pentru familia Lucescu: „Și Răzvan are aceeași filosofie ca mine”

„Nu este problema voastră. Este o treabă care îmi priveşte intimitatea, viaţa mea intimă şi ce fac eu în privat nu e problema voastră. Când te întâlneşti cu oameni pe care îi cunoşti, cu care te-ai mai întâlnit în anumite locuri, înseamnă că poate fi vorba şi de o prietenie. Iar când este vorba de o prietenie, nu e problema voastră.

Pentru mine, în general, o echipă naţională nu este un obiectiv. Eu sunt un antrenor care lucrează foarte bine la club, cel puțin asta gândesc acum. Dacă mâine îmi voi schimba părerea, vă voi anunţa. Sunt trei ani la PAOK, am un contract care are o clauză foarte mare de a mă elibera, nu vreau să mă eliberez”, a declarat Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu: „Ei trebuie sa ia o decizie”

Răzvan a vorbit și despre posibilul înlocuitor al lui Mirel Rădoi la națională și este de părere că cei doi conducători trebuie să se decidă asupra tipului de antrenor pe care îl doresc pe banca naționalei.

„Legat de noul selecţioner, există un preşedinte de federație cu consilierii dânsului. Ei trebuie să ia o decizie, să găsească în primul rând varianta de antrenor, să vadă ce se aşteaptă de la antrenor, aici discutăm de un antrenor cu experienţă sau de unul tânăr cu foarte mult entuziasm. 

Eu cred că în România, la nivel de organizare, se fac paşi importanţi în faţă, sunt paşi pe care nu-i vedem, dar care, în 5-6 ani, vor culege nişte roade. Avem jucători talentaţi, însă, din punct de vedere educaţional, suntem la nivelul zero, asta e cea mai mare problema, asta trebuie să ne preocupe”, a mai spus Lucescu.

Programul echipei naționale în 2022

24/25 martiemeci amical
29 martieIsrael - România
2-4 iuniemeci Liga Naţiunilor
5-8 iuniemeci Liga Naţiunilor
8-11 iuniemeci Liga Naţiunilor
12-14 iuniemeci Liga Naţiunilor
22-24 septembriemeci Liga Naţiunilor
25-27 septembriemeci Liga Naţiunilor

Citește alte știri despre echipa națională:

Mihai Stoichiță a ascuns voturile » Stupoare în ședință care ar fi trebuit să decidă selecționerul

Edi Iordănescu a admis discuţiile cu Mihai Stoichiţă: „Am avut un anumit contact, dar nu vreau să dezvolt!” + „Pe asta pun accent”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
137729076992236
Conache Pavel  •  30 Decembrie 2021, 06:09

Daca-l bagati in seama !

unulobisnuit
unulobisnuit  •  29 Decembrie 2021, 23:20
Postat de Neagu Mihai pe 29 Decembrie 2021, 19:03

alt libidinos care are intimitati cu Burli.Doar nu isi inchipuia cineva ca odrasla minoritarului din Aparatorii Patriei ,putea fi altfel decat tacsu...

Nene,da matale ai mari obsesii cu familia asta…cu ce te ocupi,ești shaormar ?

unulobisnuit
unulobisnuit  •  29 Decembrie 2021, 23:18
Postat de talpaiadului pe 29 Decembrie 2021, 19:10

Nu mi se pare deloc sincera declaratia lui Razvan. Nu din cauza ca a declarat ca ar fi prieten cu Burleanu, aia e treaba lui. Totusi, el lasa sa inteleaga faptul ca in discutia aia nici macar nu s-a pus problema ca el sa preia echipa nationala, ceea ce e greu de crezut, si, mai mult decat atat, spune ca nationala se afla pe un drum bun, ca in ultimii 5-6 ani s-au facut lucruri care se vor vedea in viitor. Care sunt lucrurile alea? Ce au facut Burleanu sau vreun anrenor al nationalei in ultimii 5-6 ani? Ca au promovat niste jucatori de la nationala de tineret la nationala mare in dauna unor jucatori mai buni care aveau deja o varsta? Datoria antrenorului echipei nationale este sa selectioneze cei mai in forma jucatori posibili inainte de fiecare meci si sa-i convinga sa se ajute intre ei, indiferent de varsta lor, de echipele de la care provin si de simpatiile sau antipatiile lor din afara terenului, nu sa faca selectia bazandu-se pe anii ce vor urma.

Te înșeli,selecționerul trebuie să aibă legătură directă cu palatul…

Vezi toate comentariile (7)
Comentează