FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUCESCU A ŢINUT UN DISCURS LA CASA FOTBALULUI

Răzvan Lucescu: "Nu dau lecţii, vreau doar o bună colaborare cu cluburile"

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Casa Fotbalului a găzduit azi dimineaţă reuniunea profesională a antrenorilor echipelor de liga I, liga a II-a, plus cei care deţin Licenţa PRO.

La întîlnire a participat şi selecţionerul Răzvan Lucescu, el expunîndu-şi ideile privind selecţia, antrenamentele şi jocul echipei naţionale.

"Nu am venit să dau lecţii. Nu mi-a fost uşor să iau decizia să vin şi să predau, pentru că eu doar mi-am expus ideile, nu am venit să învăţ pe cineva ceva. Doresc doar o colaborare cît mai bună cu cluburile, în folosul echipei naţionale", a explicat Lucescu.

Apoi a continuat: "Ceea ce se face la şcoala de antrenori este un lucru foarte bun. Sînt multe lucruri care te inspira pe tine, ca antrenor, şi te pot ajuta".

"Ar fi bine ca startul returului să fie amînat, pentru că există riscul unor accidentări, iar jucătorii sînt expuşi. Deşi eu mi-aş fi dorit să îi văd mai mult la lucru
", a precizat apoi selecţionerul.

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a lipsit, întrucît este plecat cu formaţia din Ghencea în cantonamentul din Bulgaria. Steaua a fost reprezentată de antrenorul formaţiei secunde, Leo Strizu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
 •  15 Februarie 2010, 17:13

Penibilul selectionar continua sa se dea in spectacol si sa ne demonstreze ca fotbalul romanesc incepe si se sfarseste cu el. Am ajuns sa cred ca pana si Gica Hagi a fot mai bun ca el ca selectioner./

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Februarie 2010, 15:49

Incep sa ii dau dreptate interlopului albanez: Razvan cand mai are timp de echipa nationala daca e mereu pe la tv, la radio si da interviuri zilnice in toate ziarele? Deja incepem sa avem la fiecare emisiune TV cateva minute cu razvan lucescu....sincer..m-am saturat. Inteleg, e baiat destept cu jurnalistii dar totul are o limita. E deja suprasaturare cu puradelul asta. Asteptam REZULTATE la nationala si nu rezultate in marketing.

 •  15 Februarie 2010, 15:32

acum ori niciodata ....razvane e timpul sa fi barbat si sa lasi locul unui antrenor capabil sa aiba rezultate si care nu face selectia corecta ,fara fini ,fara prieteni si asa mai departe ...e o caciula care e prea mare pentru tine ....ar fi mai bun Hagi ,sau si mai bun Prandeli , care stie sa lucreze cu vedetele spre deosebire de tine . tu vrei sa fi cel mai tare , dar nu se poate ,tot baiatul lui tata vei fi ...Hai Romania!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează