FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

De ce nu s-a uitat Răzvan Lucescu la ultimele meciuri ale echipei naționale: „Nu mă pasionează. Am avut altceva mai bun de făcut”

România - Muntenegru
România - Muntenegru

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 10:19 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 10:39

Răzvan Lucescu (53 de ani), antrenorul lui PAOK și fostul selecționer al României, a recunoscut că nu s-a uitat la meciurile naționalei din Liga Națiunilor. 

Motivul? Lucescu spune că a avut meciuri de analizat pentru pregătirea noului sezon cu PAOK. De asemenea, acesta declară că nu mai are interes pentru meciurile echipei naționale

Marcel Răducanu, enervat de Hagi: „Unde sunt jucătorii ăia valoroși?” + „Alibec e mai gras ca mine, a făcut întindere când și-a pus chiloții!”
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3
Marcel Răducanu, enervat de Hagi: „Unde sunt jucătorii ăia valoroși?” + „Alibec e mai gras ca mine, a făcut întindere când și-a pus chiloții!”

Răzvan Lucescu: „Nu m-am uitat la meciuri, am avut ceva mai bun de făcut”

Răzvan a vorbit și despre tatăl său, Mircea Lucescu, care a văzut umilința cu Muntenegru, scor 0-3, de pe stadion.

„Nu m-am uitat la meciuri, am avut altceva de făcut. Nu am fost pe stadion. Taică-miu are o vârstă, a şi fost foarte mult acasă. Eu am fost, cred, adunat 10 zile acasă. Suntem persoane diferite. Nu mă pasionează. Eu nu am aceată plăcere. 

Am de văzut foarte multe meciuri, de pregătit, a fost o nebunie de program, de meciuri de analizat. Dacă aş avea posibilitatea să mă uit la un meci, m-aş uita la ceva care mă interesează, pentru că am ceva de învăţat de acolo.

Sunt mai puţin atras. Aceste patru meciuri nu ar fi schimbat situaţia fotbalului românesc, chiar dacă ar fi fost victorii. Situaţia tot complicată este, trebuie să luăm punct cu punct de ce suntem aici", a spus Răzvan Lucescu, la Orange Sport.

Citește și alte știri despre echipa națională:

Ciuruiți din toate părțile! Un fost mare internațional amendează brambureala de la lot: „E o minciună! Nu faci asta dacă e atmosferă bună”

Începe picajul! România alunecă în clasamentul FIFA după rezultatele horror din Nations League: ne apropiem de cel mai slab loc all-time!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
gheorghe
gheorghe  •  16 Iunie 2022, 16:07
Postat de costeltudor pe 16 Iunie 2022, 11:33

Banii au pus stăpânire pe familia Lucescu !!! Becali este mic copil pe lângă cei doi Lucescu !!!

Oamenii au valoare ! Valoarea se plătește ! Au ,,furat o" amândoi de la FRF și presa din România. Al bătrân apare Intr o poză a UEFA alaturi de cei mai mari antrenori ai lumii ! Ce să facă în România ? Să fie scuipați de unii ca tine, care stau cu ***, in loc să muncească , care îi înjură pe Lucești că au bani , de parcă i ar fi furat....? Ia ieși pe stradă și *** Cămătari, și pe Duduieni, și pe politicienii care te fură zi de zi....ia să vedem ai curaj ? .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mzm1
mzm1  •  16 Iunie 2022, 15:10

E oarecum normal ca pe Răzvan Lucescu să nu-l „pasioneze” meciurile naționalei, pentru că acestea îi trezesc amintiri deloc plăcute. De fapt declinul naționalei de fotbal a României a început în mandatul său (2009-2013). El a luat echipa națională de pe locul 15 în clasamentul FIFA pe națiuni și a dus-o pe locul 57!, realizând și o serie (record) de 9 meciuri în care a obținut doar o singură victorie, dar și aceea într-un joc amical (cu Honduras). Tot în acea perioadă s-a înregistrat și una din cele mai drastice înfrângeri a naționalei României: 0-5 cu Serbia! Așa că...

danielmalinas
danielmalinas  •  16 Iunie 2022, 12:46
Postat de steaua.libera pe 16 Iunie 2022, 11:06

Cand te face tac'tu antrenor, normal ca nu esti pasionat de fotbal

Si la facut bine.La voi pe cand un antrenor ca el?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează