FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA 0-0

Răzvan Marin, pus la punct de un nume important din Liga 1: „Nu faci așa ceva, dacă ești profesionist! Jucătorii trebuie să tremure în fața antrenorului”

Răzvan Marin / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Răzvan Marin / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 20:33 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 20:48

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele de la CS Universitatea Craiova, a avut un discurs dur la adresa lui Răzvan Marin, „tricolorul” care a izbucnit la adresa selecționerului Mirel Rădoi.

Revolta nespecifică a mijlocașului legitimat la Cagliari n-a fost pe placul lui Sorin Cârțu. Fostul atacant al „Craiovei Maxima” l-a urecheat pe Răzvan Marin, dar pune la îndoială și autoritatea lui Rădoi.

Sorin Cârțu: „Răzvan Marin a făcut declarații care nu se fac”

„A făcut declarații care nu se fac, mai ales dacă ești profesionist! N-am nevoie de lideri în vestiar. Liderul vestiarului trebuie să fie antrenorul. Antrenorul e liderul vestiarului, jucătorii trebuie să fie liderii din teren. 

Poate e și vina antrenorului aici. Nu există! Nu se poate! Jucătorii trebuie să tremure în fața ta”, a spus Sorin Cârțu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Răzvan Marin, pus la punct de un nume important din Liga 1: „Nu faci așa ceva, dacă ești profesionist! Jucătorii trebuie să tremure în fața antrenorului”
Sorin Cârțu nu tolerează ieșirea lui Răzvan Marin / foto: GSP

Răzvan Marin a izbucnit după meciul de la Skopje: „Sunt nervos, supărat, nu vreau să spun mai multe!”

Mijlocașul Răzvan Marin (25 de ani) a izbucnit la finalul meciului cu Macedonia de Nord, încheiat 0-0. Fotbalistul lui Cagliari a fost trimis pe teren în minutul 63, dar e nemulțumit că a jucat puțin în cele trei meciuri din septembrie.

„A fost decizia antrenorului și merg mai departe. Sunt supărat și pentru rezultat, dar și pentru faptul că n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Vom vedea în octombrie ce se va întâmpla, acum mă voi gândi doar la echipa de club.

Nu mi-a spus nimeni nimic, sunt destul de nervos și supărat și nu vreau să vorbesc mai multe. Merg la echipa mea de club să fiu liniștit, să joc și pe poziția pe care dau cel mai bun randament. Nu se pune problema să renunț la națională, sunt încă tânăr”, a spus Răzvan Marin, la Pro TV.

Mirel Rădoi, luat la țintă: „Abordare greșită și nesănătoasă! Unde-i mingea-i și grămada”
MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA 0-0
Mirel Rădoi, luat la țintă: „Abordare greșită și nesănătoasă! Unde-i mingea-i și grămada”

Mirel Rădoi reacționează după ieșirea lui Răzvan Marin: „Avem patru jucători pentru două poziții”

Ce a spus Răzvan?! Părea sau este nemulțumit? Așa v-a spus dumneavoastră? Eu, dacă am o problemă cu un jucător, nu vin s-o discut în fața dumneavoastră. Întâi, trebuie să discut cu el, apoi o să răspund. Au fost anumite discuții, că de ce l-am ales pe Nedelcu în locul lui Răzvan Marin. 

Până la partida din Islanda, eram acuzat că nu bag un mijlocaș defensiv și că îl prefer pe Marin. Acum, când nu mai joacă Răzvan acolo, sunt acuzat că nu mai joacă Răzvan Marin. E simplu. Avem patru jucători pentru două poziții: Răzvan Marin, Cicâldău, Stanciu și Olaru - Mirel Rădoi

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Macedonia de Nord - România 0-0

+37 FOTO

VIDEO Mirel Rădoi, prima reacție după ieșirea nervoasă a lui Marin: „Ce a spus Răzvan?!”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Mirel Rădoi, prima reacție după ieșirea nervoasă a lui Marin: „Ce a spus Răzvan?!”

Un „tricolor” a IZBUCNIT după meciul de la Skopje: „Sunt nervos, supărat, nu vreau să spun mai multe!” » Rădoi, principalul vizat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
hofer
hofer  •  10 Septembrie 2021, 19:04

De ce trebuie sa tremure Jucatorul in fata Antrenorului? Suntem in Evul Mediu Romanesc si eu nu stiu? Ce prostie debiteaza!... Cartu ca Antrenor este Zero, nimic nu a demonstrat. Trebuie, trebuie, trebuie...! Trebuie sa fi civilizat Cartule, fara nervi si constient ca nu trebuie sa spargi acoperisul banci de rezerva asa cum ai facut tu!...

dragdim
dragdim  •  10 Septembrie 2021, 14:25
Postat de sibelius pe 10 Septembrie 2021, 11:04

Joaca Razvan Marin varf cumva?

Markovic nu e vârf, e culme. El nu străpunge, doar împinge și adevarul e ca pe Marin s-au luat bani frumoși, de ce sa nu ajutam și pe băiatul asta ?

viforul
viforul  •  10 Septembrie 2021, 14:06

Dl Sorin are dreptate, însă aici nu suntem la Dăbuleni. In plus Rădoi nu e nici secționer, nici măcar antrenor. Jucătorii ar trebui “sa tremure” era mai corect pentru Ca nu suntem in sclavagism. Mai degrabă ar fi trebuit spus “sa respecte”. Însă atunci când tu ești intr-o competiție de făcut parul, adunat mașini și trăiești din amintiri, nu vad cum poate sa se întâmple. Ipocrizia cu “avem talent, avem valoare” nu ține, ideile pe care nu le ai nu ai cum sa le aplici asa ca tot ce rămâne de facut e sa discutam de ghinion și neșansa……..

Vezi toate comentariile (24)
Comentează