FOTBAL  »  NATIONALA  »  AJAX

Răzvan Marin s-a înțeles cu Ajax Amsterdam! Mutarea anului pentru fotbalul românesc anunțată de presa din Olanda

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 21:54

Răzvan Marin (22 de ani) este dorit de Ajax Amsterdam. Olandezii vor să plătească 12 milioane de euro pentru mijlocașul naționalei României.

Frankie de Jong a fost cedat la Barcelona în schimbul sumei de 80 de milioane de euro, iar „lăncierii” au găsit deja înlocuitor. De Telegraaf anunță că Ajax a înaintat o ofertă de 12 milioane de euro către Standard Liege pentru achiționarea lui Răzvan Marin. Clubul belgian ar fi acceptat deja suma propusă.

37 de meciuriși 5 goluri are Răzvan Marin în tricoul lui Standard Liege în acest sezon.

A fost curtat și de alți granzi

Evoluțiile constant bune de la Standard l-au adus pe Răzvan Marin în atenția granzilor din Europa. Presa din Italia dădea ca și făcut transferul său la AS Roma în precedentele două perioade de transferuri. Pe lista cluburilor interesate apăreau și Sevilla sau Fiorentina. 

Dorit și în 2016

Ajax s-a mai interesat de serviciile lui Marin și în urmă cu trei ani, când mijlocașul încă evolua la Viitorul. Standard Liege s-a mișcat însă mult mai rapid și l-a transferat în ianuarie 2017 pentru 2,4 milioane de euro. Acum, belgienii ar urma să încaseze de cinci ori suma plătită pentru român.

4 jucători româniau evoluat de-a lungul timpului pentru Ajax: Cristian Chivu (1999–03), Bogdan Lobonț (2000–05), Nicolae Mitea (2003–07) și George Ogăraru (2006–08)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
sala_dalles
sala_dalles  •  26 Martie 2019, 04:05
Postat de fcsbist.de.mic pe 26 Martie 2019, 00:33

Nu e nea Gigi de vina, ci materialul de la pseudoacademia lui Hagi e de slaba calitate. Uita-te si la aia care au plecat la alte echipe, ce s-a ales de ei? Razvan Marin e o rara exceptie.

Sunt buni numai aia de la academia cfr . Vezi campiooana luxemburgheza ..))!

2102911679735264
Calin Radulescu  •  26 Martie 2019, 01:31

Pentru moment Razvan Marin a demostrat ca e o *** de fotbalist... Nu te poti baza pe el la Nationala intr-un meci cu un adversar decent. POATE face un salt valoric la Ajax, insa deocamdata e doar *** mediocru

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  26 Martie 2019, 00:33
Postat de se_rade_de_fc_fcsb pe 26 Martie 2019, 00:07

Șansa lui a fost că nu a ajuns la FC FCSB. Acum ar fi fost terminat sau, în cel mai bun caz, aștepta un transfer pe la arabi. :))

Nu e nea Gigi de vina, ci materialul de la pseudoacademia lui Hagi e de slaba calitate. Uita-te si la aia care au plecat la alte echipe, ce s-a ales de ei? Razvan Marin e o rara exceptie.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează