FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALĂ

Răzvan Raț, despre jocul României din amicalul cu Grecia: „Trebuie să ne cunoaștem limitele!”

foto: Imago
foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 12:38 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 12:39

România a fost învinsă de Grecia în meciul amical desfășurat pe stadionul „Steaua”, scor 0-1, iar jocul „tricolorilor” nu l-a impresionat pe fostul internațional Răzvan Raț (40 ani).

Edward Iordănescu nu a avut parte de un debut reușit pe banca naționalei României. Chiar dacă a fost doar un meci amical, suporterii prezenți pe stadion i-au huiduit pe fotbaliști la finalul meciului și i-au cerut demisia selecționerului.

Răzvan Raț, sincer despre naționala României: „Trebuie să ne cunoaștem limitele”

Fostul fundaș nu a fost impresionat de evoluția „tricolorilor”, însă consideră că nici nu ar trebui să existe foarte mari așteptări de la actuala generație de fotbaliști.

„E un debut cu stângul, dar totuşi e un meci amical, nu m-aş arunca să dăm cu barda după primul meci. Prima repriză mie nu mi-a plăcut absolut deloc, în a doua repriză şi mai ales în ultimele 20 de minute am arătat altfel. 

Cu tot respectul, trebuie să ne şi cunoaştem limitele, să înţelegem cam unde suntem. Avem aşteptări mai mari decât putem noi să realizăm. Dacă stăm să ne gândim, nu mai suntem ceea ce eram înainte”, a declarat Răzvan Raţ.

Următorul meci pentru selecţionata pregătită de Edi Iordănescu va fi tot un meci amical, împotriva Israelului, marți, 29 martie.

113 meciuria jucat Răzvan Raț pentru naționala României

Citește și:

Mircea Lucescu ia atitudine după eșecul României cu Grecia: „Nu e în regulă. Asta e marea problemă”

„Poți vedea de unde provine talentul lui Ianis” » Ce notă a primit Gică Hagi din partea scoțienilor, după meciul împotriva legendelor lui Rangers

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează