FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Răzvan Raț îi "răspunde" lui Daum: "Cum naibii mi-a oferit Rayo un contract pe patru ani, dacă sunt așa bătrân?"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2016 20:25

Răzvan Raț nu a fost convocat pentru meciul cu Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial, dar este de părere că vârsta nu îl împiedică să joace la cel mai înalt nivel, iar cea mai bună dovadă este noul contract pe care l-a semnat cu Rayo Vallecano.

"Am semnat ieri un nou contract cu Rayo, pe patru ani de zile. Am avut dorința de a pleca, dar per total va fi mai bine așa. E un contract care era greu să-mi fie oferit indiferent care ar fi fost echipa. Și din punct de vedere financiar este bine, indiferent dacă rămânem în Segunda (n.r. Division) sau dacă promovăm în Primera. Obiectivul este revenirea în Primera.

Cum naibii mi-a oferit Rayo acum un contract pe patru ani, dacă sunt așa bătrân? Nu joacă nici buletinul, nici pașaportul, nici cartea de identitate, nici restul. În fotbal, trebuie să fii bine din punct de vedere fizic", a spus Raț la Digi Sport.

Fostul căpitan al naționalei a dezvăluit faptul că noul selecționer l-a sunat personal pentru a-i comunica decizia de a nu-l convoca pentru meciul cu Muntenegru. Raț susține că a înțeles motivele selecționerului și că așteaptă să fie convocat pentru partidele următoare.

"Daum n-a avut la dispoziție niciun meci amical. Va fi doar săpămâna dinaintea partidei cu Muntenegru. Jucătorii trebuie să înțeleagă filosofia noului antrenor", a adăugat Răzvan Raț.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
gigelos
gigelos  •  25 August 2016, 09:29

Rat , ai castigat bani frumosi , nu stiu , mai ai , cat mai ai . Cred ca mai ai ceva acolo , plateste si fa-i lui Nea Mircea o statuie , pune-o in curte la Pitesti , la Predeal si inchina-te la ea ca a tras de tine si te-a facut om in pofida creierului tau mic si a mandriei prostesti . Fotbalist ai fost unul mediu , banii incasati nu ti se datoreaza . Esti de ras . Acum o zbarcesti cu Daum , ala te suna personal si tu o dai in presa . Esti prea obosit prietene , ia o pauza de 5-6 ani

wertusi
wertusi  •  24 August 2016, 18:47
Postat de arsenie_b pe 24 August 2016, 13:49

Steaua nu mai are legatura cu Tatarusanu de 4 ani, deci cauta vinovatii in alta parte pentru titularizarea acestui loser antitalentat la nationala, da?

vinovatii sunt cei expusi de omul la care ai facut coment-ul, chiar daca nu mai au treaba , la impresarii care fac parte din ceea ce se numeste clica becaliana contribuie.

arsenie_b
arsenie_b  •  24 August 2016, 13:49
Postat de LigaNtai Futbool pe 24 August 2016, 10:04

Pentru ala care intreaba retoric daca Lobont ar trebui convocat la nationala fiindca i se tot prelungeste contractul la Roma . Iti spun cu parere de rau pentru tine ca Lobont e peste Tatarusanu cu 2 clase din orice punct de vedere chiar daca e rezerva . Niciun un club din Italia nu prelungeste contractul unui jucator ,fie el si rezerva ,doar asa sa dea niste bani sa mamance si gura lui ceva . Faptul ca Tatarusanu a prins nationala i se datoreaza lui piturca si clanului becali. Atat ! Ca valoare e 0 barat. La fel a ajns si fotbalul din caza acelorasi oameni care au condus fotbalul romanesc din spatele cortinei. Faptul ca Burleanul nu a mai tacut si a spus ca becali facea echipa nationala ,ar trebui sa ti dea de gandit daca iti merge un pic mintea. Au fost indepartati jucatori care ar fi ridicat nationala mult mai sus ,de mafia din forbalul romanesc . Mutu care cu siguranta l-ar fi depasit pe hagi la goluri , dar ambitia prosteasca a marelui antrenor piturca a fost mai importanta ,ionel ganea care in 45 de meciuri avea 19 goluri deja si pt cei care-si amintesc ,Ganea era peste toti atacantii din lotul de atunci ,insa i s-a facut loc altui stelist, lobont, stefan radu care a refuzat sa se mai prezinte vazand cum se face selectia ,sapunaru, si chivu din acel motiv , ciprian deac care era peste tot ce avea nationala la ora aia si facea si performanta in champion league ,si exemplele pot continua. Deci da ,Lobont inca ar face fata cu brio si nu ar gafa ca tatarusanu.

Steaua nu mai are legatura cu Tatarusanu de 4 ani, deci cauta vinovatii in alta parte pentru titularizarea acestui loser antitalentat la nationala, da?

Vezi toate comentariile (60)
Comentează