FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Reacția lui Gică Popescu după ce primul ministru i-a acceptat cererea: "Pentru a nu lăsa loc interpretarilor, mi-am dorit să vă spun poziția mea oficială"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 12:14

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Gică Popescu i-a cerut primului ministru Viorica Dăncilă să-i schimbe funcția de consilier al primului minstru în consilier benevol.

Gică Popescu a explicat motivele acestei decizii, declarând că nu a vrut să primească bani pentru implicarea sa în organizarea EURO 2020.

"Marţi, am solicitat Primului Ministru eliberarea din funcţia de consilier de stat şi mutarea în cea de consilier onorific în programul care vizează organizarea Campionatului European din 2020. Singurul motiv pentru care doresc să-mi desfăşor activitatea din această poziţie este că proiectul se leagă de pasiunea vieţii mele, fotbalul, şi refuz să fiu plătit din bani publici pentru contribuţia mea.

Atât eu, cât si consilierii pe care îi am în echipa mea, vom lucra benevol în cadrul acestui program, pentru că este o onoare și ne face mare plăcere. Nu cred că se poate găsi o motivație mai mare decât aceea să lucrezi pentru țara ta la un eveniment de o asemenea anvergură. Pentru a nu lăsa loc interpretarilor, mi-am dorit să vă transmit aici poziția mea oficială", a precizat fostul internațional român. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1753201674916980
Encean Emil  •  15 Februarie 2018, 05:42

Prim ministru se spune,mai cititi!

romulus65
romulus65  •  14 Februarie 2018, 19:01
Postat de mal. pe 14 Februarie 2018, 15:53

Consilierul onorifiic are 4-6 consilieri plătiți de noi! Ce organigramă este asta? în ce țară trăim?

Tu stii sa citesti? Gica Popescu spune clar ca el si echipa lui vor lucra benevol, adica nu vor fi platiti.

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  14 Februarie 2018, 16:56

Aparent frumos, gestul... dar nu va bucurati degeaba! Ce se intampla aici este un fel de CAMPANIE ELECTORALA! :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează