FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ce a spus Mirel Rădoi despre jucătorii retrași în ultimii ani de la echipa naţională: „Ce să fac, dacă oamenii nu mai doresc”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2020 13:46 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 16:42

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul României, a oferit o reacție legată de jucătorii care au ales să se retragă de la echipa națională, ultimul pe listă fiind Ciprian Tătărușanu (34 de ani).

Cinci jucători care evoluează pe posturi deficitare României s-au retras în ultimii ani la lot: Ștefan Radu, Cristi Săpunaru, Bogdan Stancu, Silviu Lung şi Ciprian Tătăruşanu. Mirel Rădoi a declarat că a încercat să îi convingă să revină asupra deciziilor, dar nu a reușit însă. „Şi ce să fac? Dacă oamenii nu mai doresc...”, a fost reacția selecționerului în direct la Telekom Sport.

Tătărușanu nu se mai întoarce la națională

Rădoi a explicat și ce a discutat cu Ciprian Tătărușanu după anunțul acestuia de a nu mai participa la acțiunile echipei naționale: „Degeaba mai încercăm. Am încercat, am discutat cu el, nu se poate. Plus că Tătă e omul care, dacă a luat o decizie, nu se mai întoarce. Tătă, pur şi simplu, a crezut că este timpul altora”.

Rădoi a renunțat la o posibilă revenire a lui Ștefan Radu

După ce presa din Italia a scris că Rădoi a încercat să l aducă pe Ștfan radu la națională promițându-i că o să participe la Jocurile Olimpice din postura de căpitan, selecționerul a negat acest lucru: „Doamne Fereşte! Nu am avut nicio discuţie cu el pe subiectul ăsta. Singurele discuţii după cea de dinaintea meciului cu Islanda au fost doar mesaje de felicitări după meciuri. Nimic mai mult. Dar nu pot să fac aşa ceva, indiferent cine ar fi. Cum să îi promit banderola sau postul de titular cuiva? Nu există aşa ceva”.

VIDEO. Dezvăluiri neștiute din interiorul FRF, despre Mirel Rădoi: „La 19:00 avea meciul cu Belarus! Știți ce făcea la ora 16:00?”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Răzvan Burleanu, membru în Comitetului Executiv al UEFA! Cum a reușit președintele FRF să ocupe poziția

Reacție categorică a lui Mirel Rădoi, după gestul lui Gabi Iancu: „Să aibă inspirația să nu facă așa ceva și la națională”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează