FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Reacţie dură a lui Ionuţ Badea după atacurile lui Pompiliu Popescu: "M-a dezgustat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2016 14:39

Ionuţ Badea a fost acuzat dur aseară de către Pompiliu Popescu, fostul medic al naţionalei, care considera că antrenorul va rămâne în staff şi sub comanda lui Christoph Daum pentru că "este sifonul lui Răzvan Burleanu".

Astăzi, Badea a reacţionat într-un comunicat remis GSP.RO:

"În ediția online de ieri a Gazetei Sporturilor a apărut o declarație a domnului Pompiliu Popescu în care mă nominalizează și pe mine. Consider că afirmațiile domniei sale sunt defăimătoare și îmi afectează imaginea publică, drept pentru care vă rog să aveți amabilitatea să găzduiți în publicația dvs. și punctul meu de vedere, prezentat mai jos"

După  plecarea domnului Pompiliu Popescu de la lotul național mi-am propus să nu comentez în niciun fel acest episod și nici să mai comunic cu dânsul întrucât a intrat într-o spirală a invectivelor care m-a dezgustat. Nu-și dădea seama că prin ceea ce spune poate face rău echipei naționale și, implicit, jucătorilor de care a avut grijă atâta timp. Văd acum însă că mă nominalizează într-un nou episod din lupta pe care domnia sa o duce cu conducerea FRF. Nu înțeleg această răutate gratuită după ce am avut o relație corectă și bazată pe respect.

M-am dedicat echipei naționale cu toată energia mea și am fost mândru că am lucrat sub culorile tricolorului. Sunt departe de ceea ce spune acum domnul Popescu și nu pot să iau în considerare vorbele dânsului, mai ales despre ce s-a întâmplat la EURO, unde, din păcate, domnia sa nu a fost.

Îmi voi construi cariera ca și până acum, ca o consecință a faptelor mele. Discuțiile mele cu noul selecționer, domnul Christoph Daum, se desfășoară la cu totul alt nivel decât cel insinuat și vom vedea ce îmi va rezerva viitorul. Cert este, însă, că nu voi ajunge în zona unde dorește să mă tragă Pompiliu Popescu, iar faptul că are o experiență și o respectabilă etate nu îi dă dreptul să știrbească demnitatea unor oameni cu care a lucrat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dudulici
dudulici  •  11 Iulie 2016, 07:17

Bai Ionica fara frica!Te stiu cam ***.Recunoaste cinstit ca acest comentariu ti l-a scris avocatul tau!Sau al lui Burleanu?!Nu-i nimic,mai inveti si tu cateva cuvinte romanesti.Sa i le spui lui Daum,daca te pastreaza la Nationala.Dar daca te pastreaza,e clar ca Mos Doctoru' a avut dreptate...esti carpa lui Burlanu!Imi place cum te mai miri ca nu a fost Mosu' la Euro!Pai cum sa mearga ba....daca gasca din care faci parte.l-a trimis la plimbare?!Sigur ca "Babacul" trebuia sa iasa de mult la pensie,dar cum mama naibii v-a venit ideea stralucita de a-l da afara exact inainte de Euro?!Mai ales ca ati pus unul in loc de i-a aranjat pe amatorii aia de zisi fotbalisti de nationala,ca sa cada total fizic in repriza a doua si sa fie mai toti accidentati! Rusine ba!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

974312599269118
Adrian Preda  •  10 Iulie 2016, 23:32

Bravo, Ionuț! Elegant, ca de obicei. Dar ce are cu tine, nu i-ai dat șpagă?

145748569108877
Irimia Paul  •  10 Iulie 2016, 22:34

Doctorul nu-si onoreaza parul alb si scoala facuta .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează