FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Reacție-șoc a lui Iordănescu după ce România a ajuns pe locul 8: "Nemeritat!" » Ce argumente aduce

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 21:08

Echipa națională de fotbal a României a urcat de pe locul 12 pe locul 8 în clasamentul FIFA, cu 1.166 de puncte.

De altfel, aceasta e cea mai bună clasare a "tricolorilor" din aprilie 2000, astfel că vor fi capi de serie la tragerea la sorți a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din Rusia din 2018.

Această clasare nu este una meritată, susține chiar selecționerul Anghel Iordănescu. 

"Sincer, sîntem pe locul 8 nemeritat. Față de ceea ce oferă fotbalul românesc. E chiar nemeritat să fim înaintea Angliei, Spaniei.

Sînt atîtea probleme în fotbalul românesc încît e interesant și pentru DNA", a zis Iordănescu la Digi. 

Playtech: ȘOC! Elena Merișoreanu, în stare GRAVĂ la spital! Are covid, deși este vaccinată! Informații de ultimă oră


Comentarii (4)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  15 Iulie 2015, 23:20

In acel clasament exista un sistem de punctaj foarte interesant. Un exemplu fictiv de cum ar fi: Bati una din primele 5 echipe ai 100 de puncte, bati una din ultimile 100 de echipe oar 1pct, iti iei omorul de la nonamuri de echipe, -100 de puncte s.a.m.d, si toate astea adunate rezulta locul din acel clasament...asa ca nu stiu cat de nemeritat e, ca nu ne-a dat nimeni puncte din BURTA; traiasca nea Piti care este!

malmo
malmo  •  15 Iulie 2015, 22:49

Tot solutia Anghel Iordanescu e salvatoare, ca alta... Nu e! Ca veni vorba de nationala... tot cu "nadragii" peticiti la spate umblam Pentru ca asta-i realitatea... N-avem alt antrenor mai bun care sa vrea... si sa si reuseasca. Daca e sa luam ca referinta 2008, de atunci fotbalul romanesc umbla cam in "bezna" Cit despre lotul nationalei, tot cu "fosile" defilam Ele au ramas baza... De ce? Pentru ca nationala pur si simplu n-are jucatori de nivelul asteptarilor si sperantelor milioanelor de suporteri... asa cum de fapt toti ne-am dori. Asta e realitatea... amara! Ne-mbatam cu apa rece la fiecare preliminarii fara sa incercam sa vedem realitatea. Iar de fiecare data Off-ul devine si mai mare...

benzema0707
benzema0707  •  15 Iulie 2015, 22:27

Chiar ca e un loc 8 nemeritat. Pai din 2000 incoace noi am vizitat un singur turneu final in 2008 si am batut doar o echipa de top intr un meci oficial, pe Olanda parca inainte de acel turneu final. Am mai batut o data Spania si o data Germania in amicale si cam atat. Amicalele cu alde Moldova si Ucraina au cantarit mult se pare :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează