FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Recomandarea unuia dintre cei mai experimentați antrenori ai României: "Cu el pe bancă am arăta altfel într-o lună"

Antrenorul dinamovist așteaptă momentul oportun pentru a ajunge pe banca naționalei, pe care a servit-o de 73 de ori din postura de jucător // FOTO: Ștefan Constantin
Antrenorul dinamovist așteaptă momentul oportun pentru a ajunge pe banca naționalei, pe care a servit-o de 73 de ori din postura de jucător // FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 22:00

Gheorghe Mulțescu, fostul antrenor al lui CSU Craiova, l-a lăudat pe tehnicianul lui Dinamo, Cosmin Contra, pe care îl propune la echipa națională. 

"Contra arată multă maturitate. A schimbat Dinamo. Echipa a fost construită 99% de Andone, dar el a venit cu ceva prin care a transformat echipa în bine. Cu o viteză în plus, cu o agresivitate în plus. A riscat foarte mult, dar s-a văzut că a schimbat ceva. Nu e o echipă plată cum e echipa națională acum.

Dacă ar fi numit Contra acum selecționer, peste o lună echipa națională ar arăta altfel. Chiar dacă pierde meciurile. Am văzut în campionat ce poate face, am jucat cu Dinamo cinci meciuri sezonul trecut. Am simțit cum s-a schimbat echipa", a declarat Mulțescu, la TV Dolce Sport.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
chris_bu67
chris_bu67  •  06 Septembrie 2017, 15:09

Personal,nu cred că Cosmin e acum pt. echipa națională.Aș miza mai degrabă pe Hagi,Rednic sau Olăroiu.

brancusi
brancusi  •  06 Septembrie 2017, 14:28

Nu e Pep,evident,dar are argumente profesionale,respectiv ar fi supermotivat.In plus,daca aducem in discutie echipele pe care le-a antrenat,le-a facut sa joace cu mijloacele extrem de reduse pe care le-a avut la indemana,cam cum e situatia la nationala acum.Si n-ar fi rau,cand e vorba despre nationala,sa mai lasati partizanatul orb al apartenentei la un club sau altul.

reddogsv
reddogsv  •  06 Septembrie 2017, 14:26
Postat de Dumitru Marius Visan pe 06 Septembrie 2017, 07:29

Ce mari rezultate a avut Contra pentru a fi propus la echipa națională ? Ca antrenor nu a avut nici continuitate și nici rezultate , cred ca este deplasata aceasta susținere ,nici măcar un campionat nu are în palmares !

Pe acest rationament, al titlurilor castigate cred ca Reghe ar fi cel mai nimerit dar ce facem daca acestea sunt mincinoase? Ar mai avea VREO RELEVANTA? In fine eu as fi multumit sa nu plece Contra. Nu s-ar supune Inaltei Porti si ar iesi din scena inainte de a incepe. DDB!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează