FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Rednic, făcut praf de Vochin: "În viață trebuie să te hotărăști dacă ești impresar sau antrenor"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 18:23

Mircea Rednic, antrenorul lui Mouscron, a trimis atacuri directe la adresa lui Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, care l-a adus la cârma naționalei pe Christoph Daum.

Într-o intervenție la Dolce Sport, Rednic a tunat: "Nu poți să declari că România nu are jucători. E o mare greșeală. Cine l-a adus acolo trebuie să răspundă. Eu l-aș lăsa în continuare. Deja simte jocul. Rezultatele pe care noi le-am avut le-am reușit cu antrenori din România.

Problema lui Daum e că nici cei care erau în jurul lui nu l-au ajutat, din contră ei l-au îngropat. Mă bucur că la ultimul meci și-a dat și el seama că decizile pe care le-a luat nu au fost corecte. Acolo sunt specialiști, foști jurnaliști buni, care conduc și vorbesc. Eu sunt un antrenor mic, nu se uită nimeni în gura mea".

Andrei Vochin i-a răspuns imediat antrenorului român, tot la Dolce Sport.

"Cred că în viață e bine să te stabilești ce vrei. Ori să faci pe impresarul, ori să faci pe antrenorul. Trebuie să știi să te menții pe o linie și să te mulțumești cu salariul pe care-l ai și să nu mai cauți o altă sursă de finanțare", a adăugat Vochin.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
coco1987
coco1987  •  01 Decembrie 2019, 00:48

Vochin vorbește despre a te hotărî ce vrei sa faci in viata ?

mannecken
mannecken  •  07 Iulie 2017, 13:56

Rednic vorbeste despre Nationala,jucatori si Daum,iar asta-i spune ca nu poti face pe impresarul si antrenorul în acelasi timp. Doua subiecte diferite. Ca si cum copilul tau sparge geamuri si vecinii îti reproseaza asta, iar tu raspunzi ca si copiii din blocul vecin sparg geamuri. Daca asa raspunde si justifica activitatea si rezultatele Nationalei sa nu ne miram de consecinte.

observator_federal
observator_federal  •  06 Iulie 2017, 21:40

Articolul ar fi stabilit un adevarat record de vizite daca in titlu, in loc de Rednic, ar fi fost scris Reghecampf.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează