FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALĂ

"Regele" Hagi îl critică vehement pe Piţurcă: "Nu s-a făcut nimic în aceşti doi ani, totul s-a terminat" :O

Articol de GSP - Publicat joi, 26 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 26 decembrie 2013 10:46

Victor Piţurcă nu a reuşit să califice echipa naţională la Campionatul Mondial din Brazilia, iar criticile din lumea fotbalului nu au întîrziat să apară.

Ultimul care l-a criticat pe Piţurcă a fost Gheorghe Hagi, chiar cu ocazia sărbătorilor. "Regele" a explicat de ce Piţi a făcut greşeli la echipă: "În aceşti doi ani şi jumătate nu s-a făcut o echipă nouă, nu s-a mizat pe jucători tineri ca să spunem că obiectivul este EURO 2016. Am pierdut doi ani şi jumătate şi totul s-a terminat! S-a optat pentru jucători de mare experienţă si in doi ani şi jumătate nu am văzut tineri.

Acum trebuie să stăm alţi 2 ani şi jumătate să căutăm alţi 10 tineri. Dar acum, poate pierdem din nou că e un risc să foloseşti tineri, trebuie să ai răbdare. Piţurcă a riscat, a convocat jucători de 30 de ani şi lumea e nemulţumită.

Eu i-am explicat lui Mircea Sandu că dacă nu bagi tineri trebuie să garantezi calificarea pentru că altfel n-ai format un grup de viitor sub 25 de ani.

Strategia mea era să fac totul public. Vreţi calificare acum? Jucăm cu experimentaţi. Daca vreţi tineri, aşteptăm pînă în 2016", a spus Hagi la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
polistul68
polistul68  •  27 Decembrie 2013, 12:13
Postat de adriann_ pe 26 Decembrie 2013, 15:41

Hagi este extraordinar ca SELECTIONER si in mod cert e un om care vrea binele fotbalului romanesc. Ca antrenor insa ii lipseste simtul momentului (nu ca idiotul de piturca l-ar avea). In returul cu Slovenia, cand ne crapa buza pentru un gol in ultimele minute, Hagi l-a bagat pe ... Mihalcea, al patrulea atacant de pe teren. Evident, n-a mai avut nici macar cine sa arunce mingea in careul in care cei 4 atacanti se calcau pe bataturi. Eu l-as vedea pe Hagi in rolul care i-a fost oferit acum lui Puiu Iordanescu, dar nu ca antrenor.

Mai exact..cu ce ar trebuiis a se ocupe hagi ? sa i spuna antrenorului cine merita sa jaoce, si cine nu ? de regula, jucatorii i alegi dupa tactica care o doresti, sau invers..in functie de jucatori, iti stabilesti tactica. Iar Piti si Hagi nu pot lucra impreuna, sti f bine cum l-a demis Hagi.si apoi, ce "ochi" asa bun are Hagi.ca pina acum nu a descoperit pe nimeni.la Galata la gasit pe Riberi acolo.la Timisoara a gasit o echipa campiona la juniori ( si daca nu era meciul cu Dinamo, sa-l oblige Iancu sa jaoce cu juniorii...).deci ce a descoperit hagi ? Sicner, la echipa lui, inca nu am vazut pe nimeni care sa ma imrpesioneze..in 4 ani, nu a socos nici macar un jucaot bun de Liga

madskills
madskills  •  27 Decembrie 2013, 10:08
Postat de tardelli pe 27 Decembrie 2013, 09:25

Hagi vorbeste de nationala?!!El care a ratat un banal meci de calificare cu Slovenia?Atunci Romania inca mai era in top 15 in clasamentul Fifa.Piturca a luat-o de pe loc 58 si a dus-o pe loc 29,Cum adica nu a adus tineri ?Pe Chiriches el l-a adus la nationala.Pe Maxim la fel.Pe Gardos ,pe Matel etc.Hagi ar trebui sa nu mai deschida gura pana nu face rezultate ca antrenor!!!!

Pun pariu ca ai poster cu Piti deasupra patului. Voi nu intelegeti un lucru: daca un fotbalist e de valoare, se impune singur la nationala, nu il aduce X sau Y. Si atat de bun e Piturca incat Maxim e rezerva la lot dar joaca un dinozaur ca Lazar la mijlocul terenului sau un jucator ca Stancu, care rateaza din situatii unde e mai greu sa dai pe langa decat sa marchezi.

tardelli
tardelli  •  27 Decembrie 2013, 09:25

Hagi vorbeste de nationala?!!El care a ratat un banal meci de calificare cu Slovenia?Atunci Romania inca mai era in top 15 in clasamentul Fifa.Piturca a luat-o de pe loc 58 si a dus-o pe loc 29,Cum adica nu a adus tineri ?Pe Chiriches el l-a adus la nationala.Pe Maxim la fel.Pe Gardos ,pe Matel etc.Hagi ar trebui sa nu mai deschida gura pana nu face rezultate ca antrenor!!!!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează