FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Reghecampf a mai tras un glonț în războiul pe care-l are cu șeful FRF: "Burleanu? Un repetent!"

Între Burleanu și antrenorul Stelei relațiile au fost mereu încordate
Între Burleanu și antrenorul Stelei relațiile au fost mereu încordate

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2016 00:00

Chiar dacă UEFA e foarte strictă atunci când vine vorba de conferințele de presă de dinaintea și de după meciurile din Europa League, jurnaliștii prezenți ieri la întâlnirea cu Laurențiu Reghecampf au profitat de moment și au "scăpat" o întrebare care n-avea legătură cu partida din această seară.

Iar tehnicianul de 41 de ani al vicecampioanei a comentat declarațiile pe care Răzvan Burleanu le-a făcut cu puțin timp înainte să înceapă conferința Stelei.

"Eu cred că rezultate foarte bune în dubla cu Armenia şi Kazahstan ar fi însemnat şase puncte, patru puncte înseamnă rezultate bune. În acest moment România este pe locul trei, vedem rezultate ciudate în grupă. E o grupă cu surprize.

Sunt convins că suporterii apreciază jocul echipei naţionale şi procesul de reconstrucţie. Dar pentru asta ai nevoie de echipe de club performante. Echipe care să joace în grupele Ligii Campionilor. Acum vedem clar că naţionala este platforma care tractează fotbalul românesc", spusese Burleanu.

"Ies în față cu totul felul de lucruri mărunte"

Reghe n-a rezistat și a comentat dur declarațiile șefului FRF. "Domnul președinte trebuie să știe că fără echipele din campionatul românesc nu se poate! Cred că trebuie respectat acest lucru, că în momentul de față fotbalul românesc trece prin momente extrem de grele. Domnii care se ocupă de fotbal ar fi trebuit să se ocupe și să ajute cumva cluburile!

Să ajute în ceea ce privește taxele și tot felul de lucruri care ar putea ajuta într-un fel sau altul fotbalul, însă ei au rămas repetenți la acest lucru! Tot ies în față cu totul felul de lucruri mărunte... Eu cred că este puţin riscant să faci asemenea declaraţii după un meci cu Kazahstan pe care l-ai terminat la egalitate. Haideţi să fim fair-play, să ne ajutăm unii pe ceilalţi şi să ajutăm fotbalul româesc să ajungă cât mai sus", a fost replica lui Reghe.

"Noi ne-am bucura foarte tare dacă echipa națională s-ar califica la un nou Campionat Mondial, pentru că am avea toți de câștigat. Faptul că noi și Astra jucăm în grupele Europa League înseamnă că reprezentăm cu cinste fotbalul românesc"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează