FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Reghecampf, declarații dure la adresa selecţionerului: "Vreau doar să vă spun asta" » Motivul noului scandal

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 13:44

Relația dintre Steaua și naționala României nu este cea mai bună, mai ales după ce în iarnă, Reghecampf a refuzat să își lase jucătorii în cantonamentul slecționatei divizionare.

Acum, tehnicianul Stelei a vorbit despre decizia lui Iordănescu de a-l ține rezervă pe Lucian Sânmărtean, la meciurile cu Lituania șI Spania, și l-a criticat pe acesta.

"Vreau doar să vă spun câ Sânmărtean nu poate fi ținut pe bancă. Nu poți să îl chemi la națională și să fie rezervă. El este la o vârstă la care nu poate fi rezervă.

Dacă este convocat, trebuie să joace. Lucian are nevoie să i se dea încredere și să simtă că este nevoie de el. Dacă se întâmplă asta, el poate fi decisiv, pentru că este un jucător incredibil.

După părerea mea, Stanciu și Sânmărtean pot juca împreună, fără nicio problemă. Singura condiție este ca în spatele lor să joace un mijlocaș defensiv", a spus Reghecampf la conferința de presă.

Citește și: Reghe iese la atac înainte de meciul cu Pandurii: "Vorbește mult și mereu se plânge" » Ce spune despre lupta la titlu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  29 Martie 2016, 15:34

De ce comenteaza mereu *** asta, lui ii spune cineva cum sa-si faca echipa? De ce nu s-au dispus suspendari la acest club dupa refuzul din iarna?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează