FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

Remarcații lui Ionuț Badea, după primul amical al lui Dinamo. Cine l-a impresionat + ce le-a transmis dinamoviștilor » Jucătorii surpriză pe care îi urmărește

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 19:14

Unul dintre antrenorii secunzi ai echipei naționale, Ionuț Badea, se află în Spania, acolo unde monitorizează cantonamentul lui Dinamo, formația de pe locul cinci din Liga 1. 

Acesta a comentat partida amicală disputată de Dinamo contra lui Tianjin Teda, câștigată de "câini" cu 1-0. 

"Partida a avut ritmul unui meci oficial, a fost un amical bun. Am văzut acțiuni fantastice în prima repriză, lucru pe care l-am observat și în antrenamentele efectuate de Andone.

În ceea ce privește jucătorii pe care îi urmăresc, le-am transmis că sunt aici pentru a-i ajuta, în primul rând simbolic, prin prezența mea.

Filip mi-a plăcut, a fost mult mai precaut pe faza devensivă și mai prezent în atac.

Rotariu s-a mișcat bine, a avut și acest gol marcat, dar trebuie să dea mult mai mult.

Urmăresc și jucătorii tineri, pe care Isăilă îi va folosi la naționala under 21. Urmărim câți jucători putem și, prin prezența noastră, încercăm să ajutăm jucătorii naționalei", e de părere Badea.

Secundul lui Daum a vorbit și despre posibilitatea ca doi foști dinamoviști, Lazăr și Anton, să fie convocați la Dinamo în perioada următoare.

Lazăr va fi mai greu de monitorizat, dar nu e imposibill ca el să fie prezent la națională. Rămâne de văzut cum se va comporta acolo.

Monitorizăm 53 jucători, printre care și Paul Anton. Rudi Verkempink a fost să-l vadă la un meci al lui Getafe. Am văzut lucruri bune la el, trebuie să rămână constant în evoluții acolo, iar selecțiile vor veni cu siguranță", a spus Badea, la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează