FOTBAL  »  NATIONALA  »  

Resemnare » Gabi Mureşan: ”Naţionala merge şi fără mine, dar nu ştiu dacă e cineva care să-l poată înlocui pe Sînmărtean”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 septembrie 2012 15:09

Campioana CFR Cluj nu are nici un reprezentant în lotul cu care reprezentativa României va demara preliminariile CM 2014. Unul dintre jucătorii susceptibili să fi fost convocaţi, cu un trecut recent printre ”tricolori”, Gabi Mureşan s-a resemnat la gîndul că va fi chemat în viitorul apropit de către Victor Piţurcă.

”Păi, cu mine sau fără mine, echipa naţională merge înainte”, a spus mijlocaşul de 30 de ani, cu 9 selecţii la activ. El a ţinut să adauge: ”Lipsesc însă nişte fotbalişti valoroşi de la echipa naţională, gen Mutu sau Sînmărtean. Nu ştiu dacă este vreun jucător care să-l poată înlocui pe Sînmărtean. Sincer, nu mă mai surprinde nimic”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
redsef2005
redsef2005  •  06 Septembrie 2012, 09:10
Postat de blade_mrn pe 05 Septembrie 2012, 16:10

Mutu e terminat si sanmarteannu face faza de aparare...nu-i nici o pierdere...dupa ce dribleaza...pasa o da gresita...

Eşti nebun, pe cuvânt! Dacă ăştia sunt terminaţi, apăi Tănase şi Bourceanu nici măcar nu sunt începuţi ca fotbalişti...

aly_dinamo
aly_dinamo  •  05 Septembrie 2012, 23:52
Postat de calinescu_ pe 05 Septembrie 2012, 16:27

UN SELECTIONER AL CARUI SINGUR INTERES ESTE NATIONALA ROMANIEI TREBUIA SA INCEAPA CAMPANIA CU GABY MURESAN CAPITAN DE ECHIPA ....!!!! SATANA A TRANSFORMAT NATIONALA IN TARABA CIOBANULUI A FAMILIE SALE SI A LUI PERSONAL ...!!! RUSHINE SA LE FIE ....!!!

Nu prea iti dau eu dreptate in anumite cazuri, dar aici ai dreptate. Gabi Muresan nu are cum sa lipseasca de la echipa nationala. Pana si Mourinho la un meci cu Franta a declarat ca singurul jucator roman care i-a placut a fost nr.8 ( Muresan). Mai mult, ce pot sa mai spun? Iar despre neconvocarea lui Sanmartean cred ca s-a spus pana acum ce era de spus.

aly_dinamo
aly_dinamo  •  05 Septembrie 2012, 23:46
Postat de superstar20 pe 05 Septembrie 2012, 15:46

Cand era Razvan, Muresan nu lipsea, nici el, nici alde Mara, Panin sau Bilasco, Maftei, Coman sau Apostol. Ce s-a obtinut cu ei ? Cumva semifinala de Mondial ? Sau 0-5 cu Serbia ?

De ce comentezi daca nu esti informat? Muresan a fost chemat doar de 2 ori pe vremea lui Razvan, la fel si Sanmartean si unul dintre meciuri e acel 3-0 cu Bosnia in care atat Sanmanrtean cat si Muresan au fost titulari. Iar celalalt cu Brazilia in care am jucat acceptabil cu aceiasi jucatori.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează